Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Μεθοδευμένη επίθεση κατά συνδικαλίστριας

Την εδώ και μήνες άδικη και συκοφαντική επίθεση που δέχεται από τον αναπληρωτή Διευθυντή Χαρίλαο Μπούρο, με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Θωμά Χασιώτη της ΤΜΥ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Αγίας Σοφίας Πειραιά, η προϊσταμένη Νοσηλευτικής Δημοπούλου Γιαννούλα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ.

Ενώ η Διεύθυνση της Μονάδας, τονίζεται στην ανακοίνωση, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα σοβαρότατα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία των ιατρείων με αποδέκτες τους ασφαλισμένους, από χρόνιες ελλείψεις προσωπικού γιατρών - υγειονομικού προσωπικού(νοσηλευτριών - εργαστηριακών), αναλώνεται στη μεθοδευμένη δίωξη με αναφορές και ΕΔΕ με συκοφαντικό περιεχόμενο ενάντια στη συνάδελφο εκλεγμένη στο ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ με τη Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα.

Σκοπός της δίωξης, αναφέρει η ανακοίνωση, είναι η απαξίωση της επί 30 χρόνια ευσυνείδητης και συνεπούς υπηρεσίας στον κλάδο και της συνδικαλιστικής της δραστηριότητας στο χώρο, με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες. Μάλιστα, είναι επιλεγμένη και η χρονική περίοδος (κρίσεων προϊσταμένων) για όλες αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις.

Αυτή τη στιγμή η τρομοκρατία, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έχει αποδέκτη, όχι την προϊσταμένη της ΤΜΥ ΙΚΑ Αγίας Σοφίας, αλλά όλους τους εργαζόμενους. Και επειδή τα φαινόμενα αυτά δεν είναι ούτε τα πρώτα, ούτε μεμονωμένα, η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ καλεί τους εργαζόμενους να αντιδράσουν σε αυτού του είδους τις πρακτικές. Πρακτικές που θυμίζουν παλιές σκοτεινές εποχές και που σαν στόχο έχουν την τρομοκράτηση και τη χαλιναγώγηση των συνειδήσεων των εργαζομένων. Καταγγέλλει, επίσης, τη Διοίκηση του ΙΚΑ, απαιτώντας να αναλάβει την ευθύνη για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της ΤΜΥ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ