Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟΣ» ΤΗΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ»; «"Θα κάψουμε την Αθήνα" απειλεί ο 58χρονος ομαδάρχης της πτέρυγας των σκληροπυρηνικών του αναρχικού χώρου» (η λεζάντα στην «PRESS time»).

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ: «"Φυσικά" εάν γίνουν κάποια επεισόδια ορισμένα ΜΜΕ θα προτιμήσουν και πάλι να ρίξουν τους προβολείς της δημοσιότητας εκεί, αντί να παρουσιάσουν συζητήσεις γύρω από το βαθύτερο νόημα του Πολυτεχνείου. Αλλά αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, όπως άλλωστε γίνεται και με τους ..."αγνώστους", οι οποίοι συντηρούνται και προστατεύονται για λόγους που το εκάστοτε υπουργείο Δημόσιας Τάξης "γνωρίζει"» (ο Γιάννης Ε. Διακογιάννης στα «ΝΕΑ»).

ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ... «Η Γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει για τρεις μήνες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα, που αρχικά συμφωνήθηκε να εφαρμοστεί για δώδεκα ημέρες. Το υπουργικό συμβούλιο υιοθέτησε την παράταση των μέτρων που περιλαμβάνουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα για τους ανηλίκους και το Κοινοβούλιο αναμένεται να τα επικυρώσει σήμερα» (η είδηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ... «Ερωτήματα προκαλεί πώς και γιατί μετά την πρώτη επίθεση αυτοκτονίας επιτράπηκε στην ελληνική φάλαγγα να κινηθεί μόνη της χωρίς την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και των αμερικανικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να προκληθεί η δεύτερη επίθεση σε βάρος των ελληνικών δυνάμεων!» (η απορία στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

...ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: «Σε μαρτυρίες χαμηλόβαθμων στελεχών που έχουν υπηρετήσει στο Αφγανιστάν περιγράφονται δραστηριότητες τις οποίες επιμελώς αποφεύγουν να γνωστοποιήσουν τα επιτελεία, ενώ υπογραμμίζεται πως οι Αφγανοί τους αντιμετωπίζουν ως στρατό κατοχής με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει (...) μεταξύ των επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχουν μέλη της ελληνικής δύναμης περιλαμβάνεται και η εξουδετέρωση ναρκοπεδίων, μία από τις δυσκολότερες αποστολές στο Αφγανιστάν» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ