Τρίτη 8 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δυναμικά στον τηλεοπτικό «στίβο»

Δυναμικά έχει «εισβάλει» στο τηλεοπτικό τοπίο η τηλεόραση του «902», μ' ένα εμπλουτισμένο, αναβαθμισμένο και πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές, έγκυρα δελτία ειδήσεων, εκπομπές πολιτισμού, παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς τηλεθεατές, αθλητικές εκπομπές και ζωντανές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και βόλεϊ, σειρά αξιόλογων ελληνικών και ξένων ντοκιμαντέρ, αλλά και ξεχωριστές προβολές από τον ξένο και ελληνικό κινηματογράφο.

Το καθημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 07.00 με την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα με τον 902», με τον Γιάννη Ευσταθίου, όπου η επικαιρότητα, με πλούσια ρεπορτάζ, έρευνα και συνεντεύξεις, συναντά την ενημέρωση, με ουσία και ενδιαφέρον. Στις 15.00, ακολουθεί η εκπομπή «Κάθε μέρα στις 3», με την Βούλα Τσιβόλα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, όπου καταγράφεται ολοκληρωμένα η επικαιρότητα από τη σκοπιά των εργαζομένων, με άποψη και εγκυρότητα.

Εγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καθημερινά από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19.30, το τελευταίο δελτίο για ό,τι έχει συμβεί όλη τη μέρα μεταδίδεται στις 24.00.

Ενδιαφέρουσες εκπομπές για την πολιτική, την υγεία και τον πολιτισμό περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα. Σ' αυτές εντάσσεται η πολιτική ενημερωτική εκπομπή «Προεκτάσεις», με τον Κώστα Καραχάλιο, με ανάλυση της επικαιρότητας κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23.00. Η εκπομπή «Εις Υγείαν», με την Πόπη Καπετανοπούλου και με φιλοξενούμενους καταξιωμένους επιστήμονες, που ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όλα όσα θα ήθελαν να γνωρίζουν για την υγεία τους καθημερινά στις 18.45.

Ενα ταξίδι με την έμπνευση και τη γραφή, παρακολουθώντας τις σκέψεις και τους λογισμούς των Ελλήνων συγγραφέων, πραγματοποιεί η εκπομπή «Οι δρόμοι της λογοτεχνίας», με τον Βαγγέλη Κούτα, που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 23.00. Κάθε Δευτέρα και Σάββατο στις 23.00, προβάλλεται η εκπομπή «Στα μονοπάτια του πολιτισμού», ενώ κάθε Παρασκευή στις 23.00 θα μεταδίδεται ένα πολιτιστικό μαγκαζίνο με ανθρώπους της Τέχνης και των Γραμμάτων.

Καθημερινά στις 18.10 προβάλλονται ενδιαφέροντα ξένα και ελληνικά ντοκιμαντέρ, ενώ στις 21.00 σειρά έχουν ξεχωριστές προβολές με επιλεγμένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου.

Και το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα ξεκινά στις 07.00 με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σάββατο - Κυριακή στον 902». Επίσης, κάθε Σάββατο, στις 17.30, η εκπομπή «Το Βήμα της Βουλής» παρουσιάζει την κοινοβουλευτική δραστηριότητα των ημερών με την Ζωή Κούλια, ενώ κάθε Κυριακή στις 17.30 ο «902» TV ρίχνει «Ματιές στον κόσμο», με την Αννα Μπαλή.

Το «αθλητικό ραντεβού» του «902» TV έχει «κλειστεί» καθημερινά στις 17.00, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.45 μεταδίδονται αγώνες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ, αντρών και γυναικών Β` και Γ` κατηγορίας. Επίσης, την Κυριακή, στις 23.00, υπάρχει και νέο «ραντεβού» με αθλητικές μεταδόσεις από το περιφερειακό και ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ