Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΥΓΕΙΑ
Αύριο η διαμαρτυρία των ΑμΕΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), των οικογενειών τους και των εργαζομένων του χώρου, για τα προβλήματα των αναπήρων που οξύνονται ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων του δικομματισμού, πραγματοποιεί αύριο 3 Νοέμβρη στις 12.30 μ.μ. η Ενιαία Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα ΑμΕΑ και Εργαζομένων.

Η Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα στους ανάπηρους, εργαζόμενους, γονείς και κηδεμόνες των ΑμΕΑ να γυρίσουν την πλάτη στις κυβερνήσεις, στα κόμματα και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που χρόνια τώρα στηρίζουν τις αντιαναπηρικές πολιτικές. Να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά και να πάρουν μέρος μαζικά στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη. Στην κινητοποίηση και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, καλεί με ανακοίνωσή της και η Επιτροπή Αγώνα Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ.

Οι Επιτροπές καλούν τους γονείς και κηδεμόνες ΑμΕΑ, τους ίδιους τους ανάπηρους, να απομονώσουν τις συμβιβασμένες ηγεσίες του χώρου που χρόνια τώρα στηρίζουν την αντιλαϊκή, αντιαναπηρική πολιτική των κυβερνήσεων, ενώ η κατάσταση για τα ΑμΕΑ χειροτερεύει καθημερινά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ