Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Παρουσίαση των κεντρικών εκδηλώσεων

Συνέντευξη Τύπου για την αναλυτική παρουσίαση των κεντρικών εκδηλώσεων του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ», που θα γίνει στην Αθήνα 15-18 Σεπτέμβρη, θα δώσει την ερχόμενη Τρίτη, 13 Σεπτέμβρη, ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θέμης Γκιώνης. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 12.30 το μεσημέρι, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται: Το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» για τρεις δεκαετίες αποτελεί τη μοναδική πανελλαδική νεανική πολιτική - πολιτιστική διοργάνωση με συμμετοχή χιλιάδων νέων. Το Φεστιβάλ μας στηρίζεται στην εθελοντική δράση των μελών και των φίλων της ΚΝΕ και αποτελεί βήμα προβολής της ασυμβίβαστης, αγωνιστικής πρότασης της ΚΝΕ προς τη νεολαία, προβολής της πολιτικής, της ιδεολογίας του ΚΚΕ, της ιστορίας του κομμουνιστικού και εργατικού κινήματος της χώρας μας, βήμα έκφρασης του ριζοσπαστικού αγωνιστικού πόλου του νεολαιίστικου κινήματος, προβολής της νεανικής προοδευτικής δημιουργίας, βήμα διεθνιστικής αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης.

Το 31ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις του στην Αθήνα στις 15, 16, 17, 18 Σεπτέμβρη, στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης στα Ιλίσια. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συζητήσεις, δρώμενα. Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ