Παρασκευή 2 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και οι συζητήσεις που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης στις συνοικίες της Αθήνας. Γι' αυτή τη βδομάδα είναι προγραμματισμένες οι εξής δραστηριότητες:

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Γαρδένιας, το αύριο Σάββατο 3 του Ιούνη, στις 6.00 μ.μ., με ζωγραφική για τα παιδιά και παράσταση Καραγκιόζη. Στις 7.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο, θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει συζήτηση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη ΝΑΤΟική άσκηση «DYNAMIC MIX» και το «Σύμφωνο Σταθερότητας».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου πραγματοποιεί την Κυριακή 4 Ιούνη, στις 10.30 π.μ., εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου Εκτελωνιστών, λεωφόρος Ιωνίας 96, Ανω Καλαμάκι, και καλεί όλους τους φίλους της ειρήνης να συμμετάσχουν.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Καματερού, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Πετρούπολης καθώς και τα σωματεία οικοδόμων των παραπάνω περιοχών διοργανώνουν την Τετάρτη 7 του Ιούνη στις 8 μ.μ. εκδήλωση για την ειρήνη με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση θα γίνει στο γήπεδο του χάντμπολ, που βρίσκεται στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων(δίπλα από την εκκλησία). Της κεντρικής εκδήλωσης θα προηγηθεί πικετοφορία που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. από τη συμβολή των δρόμων Φυλής και Μπίμπιζα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ