Πέμπτη 1 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Δεκέμβρη του 2000 το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος

Η ΚΕ του ΚΚΕ σε συνεδρίασή της στις 27 Μάη 2000 ασχολήθηκε με την πραγματοποίηση του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος. Με προηγούμενη απόφασή της είχε καθορίσει ότι οι εργασίες θα διεξαχθούν μετά τις εθνικές εκλογές.

Η ΚΕ αποφασίζει ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Δεκέμβρη του 2000. Θα πάρει όλα τα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ουσιαστική συμμετοχή των μελών του Κόμματος στην προσυνεδριακή διαδικασία και στο δημόσιο διάλογο. Παράλληλα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες ώστε στο διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων να πάρουν μέρος όσο γίνεται περισσότεροι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, συνεργαζόμενοι, εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται να προβληματιστούν στην πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου. Θα πραγματοποιηθούν ειδικές εκδηλώσεις και συζητήσεις - ημερίδες.

Στις εργασίες θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν αντιπροσωπείες κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από πολλές χώρες του κόσμου. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου θα καθοριστεί στην πορεία.


27 Μάη 2000
Η ΚΕ του ΚΚΕ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ