Πέμπτη 21 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «αμνησία» της «Αυγής»...

Το πάει από δω το πάει από κει η «Αυγή» και αντλώντας στοιχεία απ' τη φαντασία της βρίσκει τον τρόπο να χύσει το δηλητήριό της σε βάρος του ΚΚΕ.

Ετσι, χτες με την αναγγελία της λειτουργίας του οικοτροφείου αποασυλοποίησης από μη κυβερνητική οργάνωση στην Αίγινα, αφού απονέμει τα εύσημα στον υπουργό Υγείας Ν. Κακλαμάνη σημειώνει: «Το οικοτροφείο αποασυλοποίησης ψυχικώς πασχόντων στην Αίγινα έχει ήδη αρχίσει τη λειτουργία του, μετά από μια μακρόχρονη μάχη με τοπικούς παράγοντες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ και ολίγους "αγανακτισμένους" παραθεριστές, οι οποίοι ζητούσαν την απομάκρυνσή του».

Οι αντιδράσεις των κατοίκων σημειώθηκαν το 2003 και οι θέσεις των κομμουνιστών εκφράστηκαν κατά βάση μέσα από μια ανακοίνωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Αίγινας» στην οποία, μεταξύ των άλλων, (βλέπε «Ρ» της 24/9/2003), σημείωνε: «Εμείς πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα αποασυλοποίησης πρέπει να το αναλάβει το κράτος σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και πρώτα και κύρια με το Δήμο της Αίγινας στο προκείμενο, ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη δυνατή λύση, να εξασφαλιστεί ο καλύτερος τρόπος λειτουργίας, αλλά και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας που προβλέπονται. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα άτομα που χρειάζονται υποστήριξη να περιθωριοποιούνται και να αντιμετωπίζονται σαν "παρίες", αλλά ούτε αυτοί, ούτε και οι εργαζόμενοι σ' αυτόν τον τομέα να γίνονται θύματα επιτήδειων κερδοσκόπων που αποβλέπουν μόνο στο ξεκοκάλισμα επιδοτήσεων»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ