Σάββατο 11 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΚΚΕ, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησής της, διοργανώνει περιοδείες σε χωριά και χώρους δουλιάς. Για σήμερα Σάββατο έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Βουγιάτο. Την Τετάρτη 15 του Δεκέμβρη στο Μέσο Γερακαριό και στον Αγ. Λάζαρο στο καφενείο του «Γρηγόρη».
  • Η Κομματική Οργάνωση Αγιάσου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα Σάββατο, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Εκκλησίας της Παναγίας, όπου θα παρουσιάσει το ημερολόγιό της για το 2000. Το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα «πέτρινα χρόνια» και στη συμμετοχή της Αγιάσου στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού επαναστατικού κινήματος. Αποτελεί ταυτόχρονα ένα μαρτυρολόγιο των Αγιασωτών που θυσίασαν τη ζωή τους στο βωμό του εθνικοαπαλευθερωτικού αγώνα και των δημοκρατικών ιδανικών.
  • Η Κομματική Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ καλεί στη χρονιάτικη συνεστίασή της σήμερα Σάββατο, στο κέντρο «Χάντρες» στον Κρόκο Κοζάνης.
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Παιδεία», αύριο Κυριακή, στη Μύρινα, στις 8 μ.μ.. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Ζώτος, μέλος του Τμήματος Παιδείας του Κόμματος.
  • Τη Δευτέρα 13/12, ο Μπάμπης Αγγουράκης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.
  • Τη Δευτέρα 13/12, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο χώρο του «Τζάνειου» Νοσοκομείου.
  • Επίσης, τη Δευτέρα 13/12, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει περιοδεία στο εργοστάσιο εμφιαλώσεως «Χήτος» και την Τρίτη 14/12, στα πτηνοτροφεία Νιτσιάκου.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ καλούν στη συζήτηση που διοργανώνουν, την Τετάρτη 15/12, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Κυδαντιδών 35 και Τρώων Ανω Πετράλωνα) με θέμα: «Το ενιαίο δωδεκάχρονο, βασικό, υποχρεωτικό σχολείο».
  • Η ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος σε σύσκεψη που διοργανώνει την Τετάρτη 15/12, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Ταξιαρχών 111, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές».
  • Η ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ καλεί στη σύσκεψη που πραγματοποιεί την Πέμπτη 16/12, στις 10 π.μ., με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Η σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ, στην πλατεία Κοραή.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η συνοικιακή ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση στις 19/12, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης. Η συνεστίαση θα αρχίσει στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», Γεν. Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Φιλοπάππου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 9247.263.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ