Παρασκευή 27 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Τζίφος οι... 1.000 σελίδες!

Τηρουμένων των αναλογιών, η πολιτική προπαγάνδα που ακολουθούν οι υπερασπιστές του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Γαλλίας για το «ευρωσύνταγμα», έχει την «ευπρέπεια», το «ήθος» και κυρίως το πολιτικό «υπόβαθρο» που είχε η προπαγάνδα των εκπροσώπων του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κύπρου: Και τούτοι - όπως και οι προηγούμενοι - έχουν καταφύγει στην απίθανη κινδυνολογία, αλλά και στην ύβρη κατά των υποστηρικτών του «Οχι», απειλώντας ότι στην περίπτωση που το «ευρωσύνταγμα» καταψηφιστεί, τότε, όχι μόνο η Γαλλία αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, θα υποστούν από «καταστροφή» μέχρι... πανώλη.

*

Ο εκβιασμός που ασκείται στους Γάλλους ψηφοφόρους (χωρίς αποτελέσματα μέχρι στιγμής) αναδεικνύεται σε ύστατο όπλο των «ευρωσυνταγμα...ταρχών». Τρανή απόδειξη της πενίας των επιχειρημάτων τους, αλλά και - κυρίως - της ανυπαρξίας ωφελημάτων για τους λαούς από την «Ευρώπη» που οικοδομούν.

Οτι οι αρχιτέκτονες της σιδερόφραχτης Ευρώπης, δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα πειστικό στις 1.000 περίπου σελίδες της Συνθήκης για να πείσουν τους Γάλλους, και τελικά κατέφυγαν στον εκφοβισμό, λέει πολλά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ