Παρασκευή 20 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Καταγγελία για την «περαίωση» σε ... σωματεία!

Την έντονη διαμαρτυρία της για τα σημειώματα «περαίωσης», που στάλθηκαν σε βιοτεχνικά σωματεία, εκφράζει, με επιστολή της προς το υπουργείο Οικονομίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας. Στην επιστολή επισημαίνει:

«Το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας με αγανάκτηση πληροφορήθηκε ότι σε πολλά Σωματεία - Μέλη μας αποστείλατε σημειώματα "περαίωσης". Θεωρούμε το γεγονός απαράδεκτο και σας δηλώνουμε ότι θα καλέσουμε τα σωματεία όχι μόνο να μην πληρώσουν, αλλά και να σας καταγγείλουν.

Κύριοι, γνωρίζετε ότι τα σωματεία δεν είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί για να έχουν χρήματα. Διαχειρίζονται τις συνδρομές των μελών τους, που πολλές φορές δε φτάνουν να καλύψουν τα στοιχειώδη έξοδά τους. Αυτή σας την ενέργεια εμείς την εκλαμβάνουμε σαν προκλητική παρέμβαση στα Σωματεία και στο συνδικαλιστικό κίνημα, που έχει στόχο έχει τα σωματεία να μη λειτουργούν προς όφελος των μελών τους, αλλά για να μαζεύουν χρήματα για τις Εφορίες. Τα Σωματεία που δε θα ανταποκρίνονται θα παύουν να λειτουργούν.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας σας καλεί ομόφωνα να πάρετε μέτρα για να σταματήσει η αποστολή σημειωμάτων περαίωσης σε Σωματεία και σε άλλους συνδικαλιστικούς φορείς των επαγγελματοβιοτεχνών».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ