Τρίτη 10 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
Εκδηλώσεις για την Αντιφασιστική Νίκη των λαών

Με την ευκαιρία της 60ής επετείου από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη ξεδιπλώνονται τις επόμενες μέρες σ' όλη τη χώρα πολύμορφες εκδηλώσεις. Ετσι:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης στις 15 Μάη διοργανώνει συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στην Παναγιά Κοζάνης.

-- Εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, την Πέμπτη 12 Μάη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Ιγκορ Μπελοζέρτσεβ, αρχιπλοίαρχος ΕΑ του Σοβιετικού Πολεμικού Ναυτικού και μέλος της ΚΕ του ΚΚΡΟ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Νότιος Ανεμος» με τους Μανόλη Μανουσέλη και Μαριάννα Ζορμπά. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας σε συνεργασία με τοπικούς μαζικούς φορείς συνδιοργανώνουν εκδήλωση σήμερα, Τρίτη 10 Μάη, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Δαβάκη.

-- Εκδήλωση διοργανώνει το Παράρτημα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με την Ε' ΕΛΜΕ, σήμερα, Τρίτη 10 Μάη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του 2ου Λυκείου Αμπελοκήπων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ