Τετάρτη 27 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακά μέτρα

Τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων για τις ημέρες του Πάσχα ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Δημοσίας Τάξης. Η απαγόρευση αφορά τα οχήματα με ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1,5 τόνους και θα ισχύσει για το ρεύμα εξόδου για τη Μ. Πέμπτη 28 Απρίλη και για τη Μ. Παρασκευή 29 Απρίλη, από τις 3 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ.

Οι δρόμοι που περιλαμβάνονται στην παραπάνω ρύθμιση είναι: α) η Νέα Εθνική Οδός (ΝΕΟ) και η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τον κόμβο του Ρίου, β) η ΝΕΟ Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Κρυονερίου μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας έως τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας κι από τη Λάρισα μέχρι την κάτω διάβαση Σκοτίνας, γ) η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από το 11ο χιλιόμετρο μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα, δ) η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Ρυσίου έως το 34ο χλμ., ε) η Εθνική Οδός Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με την Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, στ)η Επαρχιακή οδός Λαγκαδά - Ρεντίνας.

Για το ρεύμα εισόδου, τη Δευτέρα 2 Μάη οι απαγορεύσεις θα ισχύσουν από τις 3 το μεσημέρι ως τις 11 το βράδυ, για τις παραπάνω Εθνικές Οδούς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ