Τρίτη 29 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες οι αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη διοργανώνουν σήμερα Τρίτη 29 του Μάρτη, στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα, αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία με κατάληξη στο «Στρογγυλό» της παραλίας, όπου θα λειτουργεί έκθεση αντιπολεμικής φωτογραφίας. Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από το τουρκικό συγκρότημα «Σεβτζάν».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη Νομού Ιωαννίνων, με αφορμή τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνουν κινητοποίηση σήμερα Τρίτη 29 του Μάρτη στις 7 μ.μ. στην Ακαδημία (Δωδώνης).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου διοργανώνει το Σάββατο 2 του Απρίλη στις 7 μ.μ. στο θέατρο «Κάρολος Κουν», στο Ανω Καλαμάκι, εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια ΕΕΔΥΕ - Αγώνας για τη ζωή και την ειρήνη», αφιερωμένη στον Γρηγόρη Λαμπράκη. Ομιλητής θα είναι ο Αγγελος Βρεττός, μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ. Το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει το αντιπολεμικό θεατρικό έργο «Θάψτε τους νεκρούς», τραγούδια και απαγγελία ποιημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ