Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι «δημοκρατικές» σφαγές

«Δεν κατανοούμε τη λογική του "μη χείρον βέλτιστον", ούτε με τους μουσικούς που την υποστήριξαν. Πιστεύουμε ότι ψηφίζεις κάποιον επειδή σε έχει πείσει για τις προθέσεις του και τον εκτιμάς για τις ιδέες και τις ενέργειές του. Κι εμείς κι εσείς στην Ευρώπη ξέρετε ότι και ο Κλίντον έκανε πόλεμο στο Κόσσοβο και βομβάρδισε τους αμάχους στο Ιράκ, αλλά αποκαλούμε υποκριτικά μόνο τον Μπους σφαγέα» (σχόλιο του Ερικ Χίλτον από το ντουέτο Thievery Corporation / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η επέλαση της «δημοκρατίας»

«Η Ουάσιγκτον έχει πλέον στήσει ολόκληρο παγκόσμιο μηχανισμό χρηματοδότησης και οργάνωσης αυτής της υπαρκτής λαϊκής δυσαρέσκειας σε όποιες χώρες επιθυμεί να αλλάξει το καθεστώς τους. Κάποιες υποτιθέμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις αποτελούν καθοριστικό μοχλό υλοποίησης της υπονομευτικής πολιτικής των ΗΠΑ» (ο Γ. Δελαστίκ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Οι δημόσιες σχέσεις

«Το εκδοτικό κατεστημένο πνέει μένεα εναντίον του Πάνου Παναγιωτόπουλου, ενός υπουργού που ξεχωρίζει για τη δουλιά του, αλλά και τη συμβολή του στην προβολή του κυβερνητικού έργου. Ενδεχομένως γι' αυτό να υφίσταται το τελευταίο διάστημα τις επιθέσεις κυρίως των αντιπολιτευόμενων Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να του χρεώσουν την υπόθεση του ΛΑΦΚΑ, αν και όπως είναι γνωστό ο κ. Παναγιωτόπουλος ήταν ο πρώτος που ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το θέμα» (το «ρεπορτάζ» στη «ΧΩΡΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ