Παρασκευή 11 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς

Ελαφρώς αλλαγμένες είναι οι ημερομηνίες εξέτασης για τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι όλων των κλάδων θα διαγωνιστούν δυο ημέρες σε δυο θεματικές ενότητες, όπου η μια θα εξετάζεται το πρωί (8 π.μ. με 12 το μεσημέρι) κι άλλη το απόγευμα (3 μ.μ. με 7 μ.μ.).

Το πρωί του Σαββάτου 2 Απρίλη και το απόγευμα της Κυριακής 3 Απρίλη θα εξεταστούν οι κλάδοι ΠΕ2 Φιλολόγων, ΠΕ3 Μαθηματικών, ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας. Αντίστροφα, δηλαδή το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απρίλη και το πρωί της Κυριακής 3 Απρίλη θα εξεταστούν οι κλάδοι ΠΕ5 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ6 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ7 Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ60 Νηπιαγωγών, ΠΕ10 Κοινωνιολόγων.

Την επόμενη βδομάδα, το πρωί του Σαββάτου 9 Απρίλη και το απόγευμα της Κυριακής 10 Απρίλη, θα διαγωνιστούν οι κλάδοι ΠΕ1 Θεολόγων, ΠΕ4 Φυσικών, ΠΕ13 Νομικών και Πολιτικών Επιστημών, ΠΕ8 Καλλιτεχνικών. Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απρίλη και το πρωί της Κυριακής 10 Απρίλη οι κλάδοι ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και ΠΕ9 Οικονομολόγων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ