Τρίτη 8 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ και αισιοδοξίας

Το 17ο Συνέδριο έτοιμο να υποδεχτεί τους εκατοντάδες εκλεγμένους αντιπροσώπους από όλη τη χώρα, τους εκπροσώπους 80 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων από όλο τον κόσμο, καθώς και εκατοντάδες προσκεκλημένους - προσωπικότητες της κοινωνικοπολιτικής ζωής του τόπου

Η προσυνεδριακή περίοδος ολοκληρώθηκε και το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ ανοίγει τις πύλες του αύριο στις 10 το πρωί, στον Περισσό. Το ΚΚΕ μπήκε σε προσυνεδριακή τροχιά από τον Οκτώβρη του 2004 όταν δημοσιεύτηκαν ένθετες στο «Ριζοσπάστη» οι Θέσεις της ΚΕ. Ακολούθησε μια πολύμηνη εσωκομματική διαδικασία, αλλά και ανοιχτή συζήτηση με εκατοντάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, όπου εργαζόμενοι, φίλοι, συνεργαζόμενοι με το Κόμμα κατέθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς για τις θέσεις του ΚΚΕ. Η Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου, ανακοίνωσε χτες ότι έλαβε 335 επιστολές για το διάλογο που διεξήχθη από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη» και της ΚΟΜΕΠ.

Παρουσία εκατοντάδων εκλεγμένων αντιπροσώπων, προσκεκλημένων, αλλά και προσωπικοτήτων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας, καθώς και εκπροσώπων 80 Εργατικών και Κομμουνιστικών Κομμάτων από τις τέσσερις ηπείρους, αρχίζει λοιπόν το 17ο Συνέδριο, με σύνθημα: «Από την ανασυγκρότηση στην ισχυροποίηση - ΚΚΕ ισχυρό για το λαό, τη λαϊκή εξουσία, το σοσιαλισμό».


ΣΕΛ.  3,    5,    8   -   11

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ