Πέμπτη 20 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κοιτώντας στον καθρέπτη

«Ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε νέα σφοδρότατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης λόγω του νομοσχεδίου αυτού κατηγορώντας την πως αντί να προωθήσει πραγματικά ανεξάρτητη διοίκηση στον δημόσιο τομέα, εμπεδώνει τον κομματισμό, αντί να διαπαιδαγωγεί ελεύθερες συνειδήσεις και αξίες στους νέους, χειραγωγεί τη νεολαία, εκμαυλίζει και εξαρτά συνειδήσεις, πουλάει φρούδες ελπίδες, εκμεταλλεύεται τον πραγματικό πόνο της ανεργίας, χωρίς όμως να δίνει λύσεις» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

Πλήρωνε διαρκείας για την ...ιδέα

«Πολιτικό πρόβλημα για την κυβέρνηση Καραμανλή δημιουργείται στον Πειραιά (...) ο Σωκράτης Κόκκαλης διάβασε ψήφισμα το οποίο βρήκε σύμφωνους όλους τους παρευρισκόμενους. Το ψήφισμα ανέφερε χαρακτηριστικά (...) ο Ολυμπιακός είναι ιδέα πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Καλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε όλη τη χώρα να επιδείξουν αυτοέλεγχο και ψυχραιμία» (το ρεπορτάζ στη «ΝΙΚΗ»).

«Εθνικός προμηθευτής;»

«Η Ιντρασόφτ Ιντερνάσιοναλ, θυγατρική του ομίλου Ιντρακόμ ανέλαβε την υποστήριξη και την αναβάθμιση του συστήματος Safe Sea Net της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ασφάλειας Θαλάσσιων Μεταφορών. Το νέο κεντρικό σύστημα θα εγκατασταθεί στην έδρα της EMSA στις Βρυξέλλες και θα διασυνδεθεί με όλα τα εθνικά κέντρα διαχείρισης θαλάσσιας κυκλοφορίας των χωρών μελών της ΕΕ» (χτεσινή είδηση στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»).

Σκάσε και κολύμπα νησιώτη

«Οι Ελληνες ακτοπλόοι θα ζητήσουν για μια ακόμα φορά να τροποποιηθεί ο νόμος στα σημεία: Το καθεστώς της δημόσιας υπηρεσίας, οι συνθέσεις των πληρωμάτων, τα όρια ηλικίας των πλοίων, η διάρκεια απασχόλησης του πλοίου και ο καθορισμός των ναύλων την τρίτης θέσης» (επίσης χτεσινή είδηση στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ