Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Υπάρχει τρόπος

να καθαρίσει η κοπριά

Του Γιάννη Ιωάννου από το «ΕΘΝΟΣ»
Του Γιάννη Ιωάννου από το «ΕΘΝΟΣ»
Από το 5,9% στο 7,1% είναι μία αξιοπρόσεκτη διαφορά.

Αρκούντως ανησυχητική για τους κατέχοντες τα τάλαρα.

Τόσα μαθήματα υποταγής, τόση παραπληροφόρηση, τόσο θάψιμο.

Και αντί αυτοί οι κομμουνιστές να μένουν καθηλωμένοι κάτω από το 5% που τους ήθελε ο Λαλιώτης, να εμφανίζονται ακόμα και στις κατά παραγγελία των αστών δημοσκοπήσεις να είναι οι μόνοι προς τους οποίους στρέφονται με θετικό τρόπο τα λαϊκά στρώματα.

Παράξενα πράγματα.

Να εξαγγέλλουν οι εργατοπατέρες τη μία μετά την άλλη τις «κινητοποιήσεις», να μην πατάει ψυχή και μια βδομάδα πριν σε 50 πόλεις να γίνονται μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια οργανωμένα από το ΠΑΜΕ.

Κάτι δεν τους πάει καλά.

Για να φτάνουν ως και ένα «αθώο» σταυρόλεξο να το χρησιμοποιούν με τόσο χυδαίο αντικομμουνιστικό μένος, δεν είναι να ξαφνιαζόμαστε που επιστρατεύουν και καθηγητές πανεπιστημίου στην ιερή για την αστική τάξη υπόθεση. Ασφαλώς και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας, γιατί στέλνουμε τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα από τέτοιους σκερβελέδες, αλλά προς το παρόν ας μείνουμε στην ανησυχία τους.

Από τα μικρόφωνατου συνεδρίου ο Γ. Τσακοπιάκος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας του υπουργείου Πολιτισμού, ανακοίνωσε στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ «αποφασίσαμε να μη μιλήσεις». Ποιοι αποφάσισαν; Οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ. Τι είδε το «ρεπορτάζ» της «αδέσμευτης»; Οτι «ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ θεώρησε ότι προηγείται» ως ομιλητής!

Θα ζητούσαμε λίγη τσίπα, αν τρέφαμε και την παραμικρή αυταπάτη γι' αυτού του είδους τα πρακτορεία. Οχι πια...

Που σημαίνει πως με περηφάνια θα μιλάμε για το Δεκέμβρη, με περηφάνια θα μιλάμε για τη δράση μας ενάντια σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση (την ώρα που άλλοι ψάχνουν ακόμα να αποδείξουν το «νόμιμο» των βομβαρδισμών), με περηφάνια θα χαιρόμαστε για τη μια μετά την άλλη τις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ, ναι, αυτές που δε «βλέπει» ο αστικός Τύπος.

Δικό τους το παζάριμε την κάθε κυβέρνηση για τα τάλαρα.

Δικό μας το χρέος: Οργάνωση, Οργάνωση, Οργάνωση.

Των εργατών,που μέρα μεσημέρι θα ανατρέψουν και την πολιτική εξουσία της αστικής τάξης και τα παράσιτα που ζουν από την κοπριά της.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Θανάσης ΛΕΚΑΤΗΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λογογράφος(2023-09-23 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις κόντρα στον συμβιβασμό(2021-05-04 00:00:00.0)
Δεκάδες χιλιάδες απεργοί και διαδηλωτές απάντησαν σε κυβέρνηση - εργοδοσία - ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ(2020-02-20 00:00:00.0)
Με σκοπό την ανασύνταξη του κινήματος σε όλα τα επίπεδα(2018-10-13 00:00:00.0)
Προετοιμαζόμαστε για τις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 21ου αιώνα(2011-12-06 00:00:00.0)
Πρόκληση για τους μεταλλεργάτες(1996-12-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ