Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέες πρεμιέρες

Το έργο του Παναγιώτη Μέντη «Εκτός έδρας» ανεβαίνει, σήμερα, στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου» (Κάτω Χώρος), σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι της Αφροδίτης Κουτσουδάκη, η μουσική επιμέλεια του Ιάκωβου Δρόσου, οι φωτισμοί του Παναγιώτη Μανούση. Χαμένοι στον κόσμο της ταχύτητας και των κομπιούτερ, οι ήρωες απομένουν έως το τέλος μόνοι. Παίζουν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Στέλλα Κρούσκα, Γιώργος Μακρής, Κώστας Φαλελάκης.

  • Πρεμιέρα, σήμερα του έργου «Βρώμικες ιστορίες» του Τσαρλς Μπουκόφσκι, στο θέατρο «Μέλι», σε σκηνοθεσία Πέρη Μιχαηλίδη. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι της Δέσποινας Βολίδη, η μουσική σύνθεση του Ακη Τριανταφύλλου. Πρόκειται για μια σύνθεση από διασκευασμένα διηγήματά του, που δίνει μια μελλοντική, ζοφερή εκδοχή του κόσμου. Παίζουν: Γιώργος Χριστοδούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Βασίλης Ευταξόπουλος.
  • Πρεμιέρα, αύριο, στο θέατρο «Αμιράλ» της κωμωδίας «Πυξ Λαξ» του Λάρυ Σου, σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου, μετάφραση Ελενας Ακρίτα, μουσική Γιάννη Ζουγανέλη, σκηνικά - κοστούμια Μιχάλη Σδούγκου. Παίζουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Υρώ Λούπη, Αντώνης Κρόμπας, Θεώνη Σκαλέρη, Κατερίνα Τσεβά, Θάνος Καληώρας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ