Σάββατο 27 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Καμιά συναίνεση! ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΩΡΑ από ΠΑΣΟΚ- ΝΔ

Κάλεσμα του ΚΚΕ προς τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων

Δεν μπορεί να υπάρχει συναίνεση ανάμεσα στην πλουτοκρατία και τους εργαζόμενους. Ο λαός πρέπει να απορρίψει τη συναίνεση κάθε μορφής, τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου χτες στη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε για επίκαιρα θέματα μπροστά στο 17ο Συνέδριο του Κόμματος.

Το πραγματικό δίλημμα, σημείωσε, είναι: θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση ή θα κάνουμε τη ζωή δύσκολη στα κόμματα εξουσίας, στην πλουτοκρατία, στις ηγετικές δυνάμεις της ΕΕ, μαζί με τους άλλους λαούς, να νικήσουμε αύριο; Αυτά πρέπει να προβληματίζουν το λαό και όχι αυτά που απασχολούν τους από πάνω, με τον αποπροσανατολισμό κάθε είδους, οι οποίοι εν τω μεταξύ προωθούν την αντιλαϊκή πολιτική τους κανονικά και δημιουργούν ένα πολιτικό σκηνικό, για να μπερδεύουν τον κόσμο και να τον οδηγούν στο σπίτι του και στην απάθεια.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε ότι, με βάση τη σημερινή κατάσταση, όσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν διαζύγιο από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η μεγαλύτερη δύναμη του λαού, συνέχισε, είναι η διαμόρφωση μιας κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας με πολιτικό πρόγραμμα, που έχει προοπτική και στόχο τη ριζική ανατροπή του συσχετισμού δύναμης και τη διεκδίκηση μιας εξουσίας, που θα πηγάζει και θα στοχεύει μόνο στα συμφέροντα του λαού.


ΣΕΛ.  6   -   9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ