Κυριακή 28 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Ζωίδης
Γιώργος Ζωίδης
Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ, το κόμμα το οποίο τίμησε έως το τέλος της ζωής του, με τους αγώνες του για ένα καλύτερο αύριο του λαού, καθώς επίσης προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου και για την καλύτερη επιτυχία του 3.000 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ληξουρίου.

Η γυναίκα του Αμαλία Νιοχωρίτη

* * *

Φωτ.

Στις 16 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 16 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος του συνδικαλιστικού κινήματος και συνεργάτης του «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Λίτσα προσφέρει 300 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελόκηπων.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΗΛΙΑ και ΜΑΡΙΚΑΣ ΛΑΔΑ και του συζύγου μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματός μας, προσφέρω 176 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου.

Ελένη Λαδά - Παπαδήμα

* * *

Φωτ.

Η ΒΑΪΑ ΨΙΤΤΑΚΙΔΟΥ γεννήθηκε το 1922 στη Σιάτιστα Κοζάνης. Καταγόταν από αγωνιστική οικογένεια. Μέλος της ΕΠΟΝ στην Κατοχή με το ψευδώνυμο «Φουρτούνα», καθοδηγητικό στέλεχος στη ΒΑ Αχτίδα του ΚΚΕ, τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Ραφήνας της ΠΕΑΕΑ. Για την αντιστασιακή δράση της και την ιδεολογία της διώχτηκε, πέρασε από έκτακτο Στρατοδικείο, κρατήθηκε στις φυλακές Αβέρωφ και Αλικαρνασσού. Εξορίστηκε στο Τρίκερι και στα Γιούρα. Επίσης συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου
Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου
Υπήρξε από τις τρεις πρώτες Ελληνίδες που εκλέχτηκαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ηταν ευεργέτης της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Σιάτιστας.

Εως το τέλος της ζωής της έμεινε αταλάντευτη στην ιδεολογία της και αγωνιζόταν με πίστη για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Πέθανε στα Μελίσσια Αττικής στις 18 Νοέμβρη 2004 και κηδεύτηκε στην αγαπημένη της Ραφήνα.

Στη μνήμη της, η οικογένειά της πρόσφερε 200 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και η Κ. Λίντα 20 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΡΑ, ο οποίος πέθανε στις 23 Ιούλη 2004, προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η κόρη του Μαίρη

Τα εγγόνια του Αναστάσης και Χρήστος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ Σπύρου ΜΑΚΡΑΚΗ από την Ποντοκερασιά Κιλκίς, η γυναίκα του Χριστίνα και τα παιδιά του προσφέρουν 300 ευρώ στην ΚΟΒ Τέρπυλου Κιλκίς για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Ο παλαίμαχος αγωνιστής Γεώργιος Σπηλιόπουλος, μέλος του ΚΚΕ από την Αμαλιάδα, πρόσφερε προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας, στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τη λευτεριά της πατρίδας, την εθνική ανεξαρτησία και την εξουσία της εργατικής τάξης.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού ΒΑΣΙΛΗ Φώτη ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. Γεννήθηκε στο Δίλοφο Εβρου. Μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, τραυματίστηκε και από το φθινόπωρο του 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Εκεί δημιούργησε οικογένεια.

Γενναίος Καραγεωργόπουλος
Γενναίος Καραγεωργόπουλος
Επέστρεψε στην πατρίδα το 1983.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ,3

Ο Θόδωρος Κασίδης προσφέρει 100 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Βόλου, στη μνήμη:

Του αδελφού του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΣΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 23 Φλεβάρη 1996.

Της μητέρας του ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΣΙΔΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτριας του ΔΣΕ.

Του άλλου αδελφού του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΣΙΔΗ (Σταυραετού), ο οποίος σκοτώθηκε στη Δράκεια του Πηλίου στις 19 Ιούλη 1949.

Του αδελφού του ΝΙΚΟΥ ΚΑΣΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος πέθανε το 1977.

Προσφέρει ακόμη 50 ευρώ, στη μνήμη των νεκρών μαχητών του ΔΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΡΚΑΛΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ και ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΟΥ.

* * *

φΩΤ.

Στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνονται 3 μήνες από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος και πατέρας ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΝΤΗΣ.

Για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε στο Παράρτημα Πετρούπολης της ΠΕΑΕΑ 100 ευρώ.

Η συντρόφισσά του και οι κόρες του

* * *

Αλέξανδρος Κασίδης
Αλέξανδρος Κασίδης
Φωτ.

Στη ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δημ. ΛΟΥΚΕΡΗ: Πριν από 2 χρόνια, «έφυγες» για το τελευταίο ταξίδι σου.

Εμείς προχωράμε.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου, 100 ευρώ.

Ο άντρας σου Δημήτρης

Τα παιδιά σου Ουρανία - Μάκης - Αγγελική

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης συζύγου μου ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑΣ ΦΡΑΓΚΙΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ Τέρπυλου Κιλκίς για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Νίκος Φραγκίδης

* * *

Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο της γυναίκας μου ΝΤΙΝΑΣ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της και στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ, ο οποίος «έφυγε» πριν από 21 χρόνια, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ.

Γιώργος Βρεττός

* * *

Στη μνήμη της ΝΤΙΝΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ, η ΚΟΒ Λυγιάς - Καρυωτών προσφέρει 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ, μέλος του ΚΚΕ, γεννήθηκε το 1924 στο Μιντιλόγλι Αχαΐας. Εξορίστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στο Μακρονήσι και στα Γιούρα και κρατήθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας.

Στη μνήμη του πρόσφεραν για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ: Η κόρη του 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας και οι σύντροφοί του Βασίλης και Δημήτρης από 50 ευρώ ο καθένας.

* * *

Φωτ.

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του αγαπημένου μας συντρόφου, συζύγου και πατέρα ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΩΪΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καθηγητή φιλόλογου, ιστορικού και συγγραφέα.

Βαρβάρα Κασίδη
Βαρβάρα Κασίδη
Ως ιστορικός και φιλόλογος είχε πλούσια προσφορά και έργο στην υπηρεσία του λαϊκού κινήματος.

Η ζωή, η δράση και το έργο του είναι φωτεινό παράδειγμα για όσους αγωνίζονται για τα πανανθρώπινα ιδανικά, την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή Γιώργη Ζωΐδη, προσφέρουμε 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η σύζυγος Ευανθία Ζωΐδη

Η κόρη του Ευθαλία

* * *

Φωτ.

Στις 29 Νοέμβρη κλείνουν 19 χρόνια από τότε που μας άφησε για πάντα ο αγαπημένος μας ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1925 στο χωριό Μεταμόρφωση Κιλκίς. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, το 1949 τραυματίστηκε και πέρασε στη Βουλγαρία. Εκεί ήταν δάσκαλος στους παιδικούς σταθμούς για τα Ελληνόπουλα και αρκετά χρόνια εργάστηκε στο Σύλλογο των Πολιτικών Προσφύγων - ΔΟΜΕ. Παντρεύτηκε την Ελευθερία Δούπα και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Μύρωνα και τον Κοσμά.

Το 1983 επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του και ζούσε στην Αθήνα.

Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνικών Κινημάτων Ζωγράφου.

Η σύζυγός του Ελευθερία και τα παιδιά του

* * *

Ο πατέρας μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, πέθανε πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία την 1η Φλεβάρη 1999.

Σταύρος Κασίδης
Σταύρος Κασίδης
Η μητέρα μας ΘΩΜΑΗ Πέτρου ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτρια του ΔΣΕ, πέθανε και αυτή πολιτική πρόσφυγας στην Ουγγαρία την 1η Ιούλη 2004.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 50 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Νικόλαος, Ελευθερία, Θεόδωρος

* * *

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ γεννήθηκε το 1924 στο Μιντιλόγλι Αχαΐας. Εξορίστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στο Μακρονήσι, στην Κέρκυρα και τα Γιούρα.

Εως το τέλος της ζωής του ήταν μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του πρόσφεραν για το 17ο Συνέδριο στην ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας: Η κόρη του 300 ευρώ και οι σύντροφοί του Βασίλης και Δημήτρης από 50 ευρώ ο καθένας.

* * *

Φωτ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΑΛΗΣ, ο οποίος πέθανε στις 2 Δεκέμβρη 2003, γεννήθηκε στην Εδεσσα το 1925 και κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη. Στην Κατοχή πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση - ΕΛΑΣ.

Μετά την Απελευθέρωση διώχτηκε και πέρασε πολλές ταλαιπωρίες. Υπήρξε μέλος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ και για πολλά χρόνια, μέλος του ΔΣ του.

Το χρονιάτικο μνημόσυνό του γίνεται σήμερα Κυριακή 28 Νοέμβρη, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης στην Εδεσσα. Το Παράρτημα καλεί τους συγγενείς, συναγωνιστές και συντρόφους του να το τιμήσουν με την παρουσία τους. Για τη μετάβαση, το κεντρικό Γραφείο του διαθέτει πούλμαν.

Κώστας Παυλίδης
Κώστας Παυλίδης
Στη μνήμη του, η γυναίκα του Δέσποινα και η κόρη του Ελένη με τον γιο της Αντώνη προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο και 50 ευρώ το περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης.

* * *

Φωτ.

Στις 21 Σεπτέμβρη 2004 έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μας ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Καταγόταν από τον Πόντο. Γεννήθηκε το 1916. Το 1922, μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, ήρθε με τη μητέρα του στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο χωριό Αγιοι Ανάργυροι Φλώρινας.

Ελαβε μέρος στον πόλεμο του '40-'41 και τραυματίστηκε. Το 1943 αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και διορίστηκε στα χωριά του Αμύνταιου.

ΕΑΜίτης στην Κατοχή και μέλος του ΚΚΕ, κυνηγήθηκε και το φθινόπωρο του 1947 κατέφυγε στο ΔΣΕ και πολέμησε από τις γραμμές του με το βαθμό του ταγματάρχη.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη από το φθινόπωρο του 1949, εργάστηκε τέσσερα χρόνια σε εργοστάσιο και στη συνέχεια φοίτησε μηχανολόγος μηχανικός στο Ινστιτούτο Αρδευσης και Μηχανοποίησης της Αγροτικής Οικονομίας. Εργάστηκε στην παραγωγή και παράλληλα αποφοίτησε από τη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου της Τασκένδης, με πτυχίο καθηγητή Μαθηματικών.

Περισσότερα από 20 χρόνια εργάστηκε στο Ινστιτούτο Αρδευσης της Αγροτικής Οικονομίας, στην έδρα Ανώτερων Μαθηματικών ως βοηθός καθηγητή και αργότερα ως επίκουρος καθηγητής.

Ηταν φιλομαθής, ακούραστος άνθρωπος των Γραμμάτων.

Ο Λ. Παπαδόπουλος τιμήθηκε πολλές φορές με βραβεία και επαίνους.

Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1978. Ζούσε στην Αθήνα και εργάστηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Αναστασία, οι κόρες και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ.

Βασιλική Λουκέρη
Βασιλική Λουκέρη
* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΓΙΑΒΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ ΟΤΑ Συκεών Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ.

Αννα Παγιαβλά

* * *

φΩΤ. 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΑΒΒΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλαμαριάς, 40 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

Σοφία Ελευθεριάδου - Χρυσοπούλου

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη της ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ ΓΑΚΟΥΔΗ, μελών του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου Θεσσαλονίκης, 70 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Μάχη Σωτηρίου

* * *

Φτ.

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από το θάνατο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ από τους Ανάργυρους Φλώρινας.

Στη μνήμη της, καθώς επίσης στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ, ο οποίος πέθανε στις 30 Οκτώβρη 2004, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

Ελένη Χρυσοχοΐδου - Ανάργυροι Φλώρινας

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 μήνες που «λείπει» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στις 28 Οκτώβρη 2004 πέθανε ο αγωνιστής ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΡΙΚΑΣ, ο οποίος για τα ιδανικά του σοσιαλισμού κρατήθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας και εξορίστηκε στο Μακρονήσι και το Τρίκερι. Εμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Μαρία προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

  • Στη μνήμη του πατέρα μας Αχιλλέα Κρίκα, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Γιώργος, Βάνα και Γιάννης

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 9 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΧΡΑ, μέλους του ΚΚΕ από την Ομβριακή Δομοκού. Του ανθρώπου, ο οποίος, αν και ανάπηρος - με ένα χέρι - στάθηκε στη ζωή όρθιος, απλός, αξιοπρεπής.

Βαγγέλης Νιοχωρίτης
Βαγγέλης Νιοχωρίτης
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟΒ ΤΑ Καισαριανής για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Πριν από 3 χρόνια «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μητέρα μας ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΫΣΙΑΔΟΥ, πιστή πάντα στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 300 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αιανής.

Ο σύζυγός της Αβραάμ Μωυσιάδης

Οι κόρες της Ευδοξία, Αθηνά, Δήμητρα

Οι γαμπροί της

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΠΑ, με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύντροφος Γιώργος

* * *

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, η σύζυγός του Αννα Φιλιππίδου πρόσφερε στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο 250 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.


Ζαφειρούλα Φραγκίδη
Ζαφειρούλα Φραγκίδη

Βασίλης Αντωνιάδης
Βασίλης Αντωνιάδης

Γιάννης Βιτάλης
Γιάννης Βιτάλης

Αντρέας Φάντης
Αντρέας Φάντης

Γιώργος Μπούχρας
Γιώργος Μπούχρας

Αχιλλέας Κρίκας
Αχιλλέας Κρίκας

Κώστας Κολοβός
Κώστας Κολοβός











Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ