Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Καλύφτηκε το 1/3 του πανελλαδικού πλάνου!

Η δυναμική που χαρακτήρισε την εκκίνηση της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ συνεχίζει να τη χαρακτηρίζει, με αποτέλεσμα εννέα μέρες μετά την έναρξή της, το πανελλαδικό πλάνο να έχει καλυφθεί κατά 33,62%. Εχοντας ήδη καλύψει το 1/3 της απόστασης ως την υπερκάλυψη, οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας αισιοδοξούν πως και αυτή η μάχη θα έχει αίσια έκβαση. Αρκετές εξ αυτών στοχεύουν στο να καλύψουν τα πλάνα τους πολύ νωρίτερα από τα τέλη του Δεκέμβρη, ώστε να απομείνει χρόνος που θα αφιερωθεί στην υπερκάλυψη.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη του κουπονιού, πραγματοποιώντας ένα πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, ζητώντας τους για μια ακόμα φορά να στηρίξουν και οικονομικά το ΚΚΕ. Αυτή τους η προσπάθεια υποβοηθιέται από τους δεσμούς που ανέπτυξαν τον προηγούμενο χρόνο με χιλιάδες ανθρώπους στα πλαίσια των εκλογικών αναμετρήσεων, του πανελλαδικού συλλαλητηρίου, αλλά και από την έντονη δράση που αναπτύσσεται μπροστά στο Συνέδριο του Κόμματος για τη διάδοση των Θέσεών του. Η εμπειρία προηγούμενων εξορμήσεων είναι πολύτιμος βοηθός και συγχρόνως πηγή αισιοδοξίας, καθώς όλες είχαν λήξει με επιτυχία χάρη στην πρόθυμη ανταπόκριση των ανθρώπων του μόχθου.

Παρά τη θετική πορεία, οι Κομματικές Οργανώσεις δεν εφησυχάζουν, απεναντίας εξετάζουν μέρα με τη μέρα την πορεία κάλυψης των πλάνων τους, εντοπίζουν αδυναμίες, συζητούν και γενικεύουν την εμπειρία και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Σύμφωνα με τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων, στην πρώτη θέση παραμένει και αυτή τη βδομάδα η ΚΟ Πειραιά με ποσοστό 44,12%, ακολουθούν οι Οργανώσεις Θεσσαλίας με 38,46%, Αττικής με 38,27%, Θεσσαλονίκης με 36,47%, Αθήνας με 35% και Πελοποννήσου με 34,12%. Στον πίνακα δημοσιεύονται τα ποσοστά όλων των Οργανώσεων Περιοχών.

Η Αχτιδική Επιτροπή Καλλιτεχνών έχει καλύψει το 43% του πλάνου της, οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» το 43,40% και 20% αντίστοιχα και η ΚΝΕ το 27,50%.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ