Σάββατο 23 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ντέρμπι απ' τα ... παλιά

Δύσκολο έργο έχουν Μακεδονικός και Αρης
Δύσκολο έργο έχουν Μακεδονικός και Αρης
Ενα κλασικό ντέρμπι περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ανδρών. Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης αναμετριούνται το Σάββατο (23/10, 18.30, ΕΤ-1) στο κλειστό της Πυλαίας, έστω και αν ο μεταξύ τους αγώνας δε φέρει την αίγλη του παρελθόντος, όταν κρινόταν το πρωτάθλημα. Η «μάχη» ανάμεσά τους είναι πάντα ενδιαφέρουσα, κουβαλώντας την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, γι' αυτό και ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών». Στα άλλα ματς:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Π.: Επειτα από δύο χρόνια, το ΟΑΚΑ ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό! Στο ανακαινισμένο γήπεδο, οι «πράσινοι» ευελπιστούν να κάνουν καλό ποδαρικό.

ΟΛΥΜΠΙΑ Λ. - ΑΕΚ: Κάτι από τον περσινό... Ηλυσιακό θυμίζει η Ολύμπια Λάρισας. Χωρίς καμιά προετοιμασία για την Α1, η εκπρόσωπος της Θεσσαλίας καλείται να... βουτήξει στα βαθιά της μεγάλης κατηγορίας και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που «φλερτάρει» με τον φετινό τίτλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Κατάμεστο αναμένεται το κλειστό της Νέας Σμύρνης στο ματς με τον Πανελλήνιο. Ο λόγος; Το εκπληκτικό «διπλό» του Πανιωνίου στην πρεμιέρα της Α1 απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και η εμφάνιση των «κυανέρυθρων» τη στιγμή που το ματς ήταν χαμένο!

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός αναμένεται να «κλέψουν» τη μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα της Κυριακής (24/10) με κεντρικό πρόσωπο τον Γιόνας Καζλάουσκας. Μία βδομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων», ο Λιθουανός προπονητής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πειραιώτικο πάγκο, με μοναδικό σκοπό να σπάσει το ρόδι και να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί ο Ηρακλής να μην είναι η... περσινή ομάδα, αλλά μέσα στο «Ιβανόφειο» δεν πρόκειται να... χαριστεί σε κανέναν.

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΜΕΝΤ: Το Μαρούσι θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στην Κοζάνη και να... ανοίξει το χορό των «ροζ φύλλων» τη φετινή σεζόν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Ζευγώλης στοχεύει στο «δύο στα δύο» απέναντι στον δυνατό Μακεδονικό. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς της Α1 που θα φιλοξενήσει η Αμαλιάδα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: Γηπ. Νεάπολης 17:00: Ολύμπια Λ. - ΑΕΚ, Γηπ. Ν. Σμύρνης 17:00: Πανιώνιος - Πανελλήνιος, Γηπ. Πυλαίας 18:30 (ΕΤ-1): ΠΑΟΚ - Αρης, Γηπ. ΟΑΚΑ 19:00 (SuperSport): Παναθηναϊκός - Απόλλων Π. ΑΥΡΙΟ: Γηπ. Αμαλιάδας 16:30: Ιωνικός Ν.Φ./Αμαλιάδας - Μακεδονικός, Γηπ. Αγ. Θωμά 17:00 (SuperSport): Μαρούσι - ΜΕΝΤ, Γηπ. Ιβανώφειο 18:30 (ΕΤ-1): Ηρακλής - Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ