Σάββατο 23 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΟΛΑ

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ: «Η Ελληνική οικονομία θα βρίσκεται, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, υπό ενισχυμένη επιτήρηση, οι δε κοινοτικές υπηρεσίες θα αντιτίθενται σε κάθε επιχείρηση αύξησης των κρατικών δαπανών ή μείωσης της φορολογίας» (το πρώτο θέμα στο «ΒΗΜΑ»).

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ; «Το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων ανοίγει σήμερα με σκληρά παζάρια μεταξύ της κυβέρνησης και των τραπεζών για το ποιος θα καλύψει το έλλειμμα - βόμβα ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που παρουσιάζουν τα επικουρικά τους ταμεία» (το πρώτο θέμα στα «ΝΕΑ»).

ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: «Μετά τη συνάντηση ο κ. Λιάπης τόνισε ότι "σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης επιδιώκουμε να περιορίσουμε την ποινικοποίηση των παραβάσεων και να αυξήσουμε τις διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα)"» (η είδηση στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΤΖΟΓΟΣ: «Η διοίκηση του ομίλου Μπαλάφα έστειλε χτες και νέα επιστολή στο Χρηματιστήριο αποτέλεσμα της οποίας ήταν να μετατεθούν οι μετοχές της στο μοντέλο των δημοπρασιών» (η είδηση στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; «Στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων για βιοποριστικούς λόγους στρέφονται οι Ελληνες, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας του ΙΟΒΕ η επιχειρηματική δραστηριότητα αποτελεί συχνά μονόδρομο απουσία άλλων δυνατοτήτων» (η είδηση στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ» του Ρίζου).

ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ «ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ»: «Δεν μπορούμε να καταστρέφουμε και μέσα από την καταστροφή να προβάλλουμε συγκεκριμένα αιτήματα και συγκεκριμένο κόμμα» (ο υφυπουργός Γ. Γιακουμάτος/ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»)

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»... «"Κλίντον:... θα ζητήσω από τους Ελληνες να αποσύρουν αμέσως τις δυνάμεις τους από τη νησίδα ως μέρος μιας διαδικασίας για την αποκλιμάκωση...", "Ντεμιρέλ:... Αν η Ελλάδα αποσύρει τους στρατιώτες της και υποστείλει τη σημαία της στη νησίδα μπορούμε να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις με ειρηνικά μέσα... η βραχονησίδα αυτή δεν ανήκει στην Ελλάδα"» (ο διάλογος για τα Ιμια στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ