Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΓΟΥΙΤ
Resident evil: Αποκάλυψη

Η «μολυσμένη» Σιένα Γκιλόρι
Η «μολυσμένη» Σιένα Γκιλόρι

Λοιπόν, πιστέψτε με, έχω μολυνθεί! Παρακολουθώντας όλα ετούτα τα ανώμαλα άτομα, όλους ετούτους τους ανώμαλους κινηματογραφικούς ήρωες, φτιάχνω με το μυαλό μου αντίστοιχα - τρελά - σενάρια.

Βλέπω ξαφνικά να σχίζεται η οθόνη και να πετάγονται έξω όλα ετούτα τα τέρατα και να παίρνουν στο κυνήγι τους δημιουργούς τους. Και μετά τους διανομείς τους. Και, στη συνέχεια, τους αιθουσάρχες. Ο Φρανγκεστάιν μπροστά τους είναι πρόσκοπος. Οταν ετούτα τα τέρατα δραπετεύσουν απ' τις οθόνες και πάρουν τις στράτες, θα γίνει του Αγίου Βαρθολομαίου!

Μόνον αυτοί της Αποκάλυψης να πεταχτούν έξω, δε θα μείνει λαιμός για λαιμός αδάγκωτος! Και έτσι που είναι όλοι τους μολυσμένοι, θα κάνουν και άλλα τέρατα. Και θα γεμίσει ο κόσμος μολυσμένους ανθρωποφάγους. Ομοιους με αυτούς που έκαναν την πόλη Ρακούν αγνώριστη!

Η οργάνωση «Κυψέλη» σκόρπισε έναν ιό, ο οποίος έχει μολύνει την πόλη Ρακούν. Αυτός ο ιός κάνει τον άνθρωπο ανθρωποφάγο. Του δημιουργεί μιαν ανάγκη να μολύνει το διπλανό του. Τι κοινωνικότητα, ε; Τέλος πάντων, μια ομάδα «καθαροί» έχουν εγκλωβιστεί στη μολυσμένη πόλη. Η φυγή τους γίνεται διά μέσου του ...χαμού! Μπράβο! Και με το Οσκαρ!

Παίζουν (στην κυριολεξία): Μίλα Γιόβοβιτς, Σιένα Γκιλόρι, Οντεντ Φερ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ