Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι πολλοί που ψηφίζουν και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

«Ακόμα κι αν δοθεί επίδομα για να ζεσταθούν λίγες μέρες λίγοι, οι πολλοί και θα κρυώνουν και θα σφίγγουν το ζωνάρι, αφού ήδη οι αυξήσεις σε βασικά είδη διατροφής είναι πολύ πάνω από τον πληθωρισμό και οι τιμές απαγορευτικές για το πορτοφόλι όχι μόνο των δύο εκατομμυρίων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας» (η Χρύσα Ταβουλάρη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Ε, αφού το συνιστά...

«Ο κ. Μπούρντα συνιστά στα συνδικάτα να αλλάξουν, εφόσον η διάκριση κεφαλαίου και εργαζομένων δεν έχει πλέον αντίκρισμα» (το άρθρο σε «Ρόιτερς»/ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ποιος μιλάει!

«Ξύπνα, Αμερική. Δεν καταλαβαίνεις ότι μας παραπλανούν;» (ο Σόρος για τον Μπους/ ΤΟ ΒΗΜΑ).

«Κα-Κα-Κα-Καλαπάς, αϊ νόου»!

«"Σου 'κοψα λουλούδια", λέει με σπασμένα ελληνικά η Καλομοίρα προσφέροντας δύο τριαντάφυλλα στον ντάντι, αλλά "τρύπησα το φίνγκερ, το δάχτυλο, γιου νόου". Σε λίγο οι ντάντηδες, οι μάμηδες, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, όλοι θα γίνουμε "μπρούκληδες", αφού ήδη μιλάμε και γράφουμε την ελληνοαμερικανικιά των ομογενών, ακόμα και χωρίς να έχουμε πατήσει το πόδι μας στη Νέα Ηπειρο» (η Μ. Τζιντζή στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Καλή τύχη μάγκα

«Το αδέσποτο σκυλί εισήλθε στο μετρό από τον σταθμό Εθνικής Αμυνας ακολουθώντας τους επιβάτες και όταν το κυνήγησαν οι φύλακες πήδηξε στις γραμμές για να ξεφύγει ακολουθώντας την κατεύθυνση προς το Χαλάνδρι. Ως χτες αργά το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί το σκυλί παρά τις προσπάθειες των αρχών» (η είδηση στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ