Τρίτη 5 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Είναι πρόκληση

«Το σχόλιό σας για 400.000 ευρώ, που πετάει ο κ. Γλυνιαδάκης για νέα γραφεία δεν ευσταθεί», απαντά στη στήλη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, σχετικά με σχόλιο που δημοσιεύτηκε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη». Και μας βεβαιώνει ότι «όταν ολοκληρωθεί η μελέτη για τη μετακόμιση σε υφιστάμενα γραφεία και όταν προσδιοριστεί το κόστος, θα το μάθετε επίσημα από τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ».

Το σχόλιό μας, όμως, δεν αναφερόταν σε «400.000 ευρώ που πετάει ο κ. Γλυνιαδάκης». Σημείωνε συγκεκριμένα: «Είτε η μετεγκατάσταση κοστίσει 250.000 ευρώ, όπως ισχυρίζεται η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, είτε - ακόμη περισσότερο - 400.000 ευρώ, όπως λένε οι εργαζόμενοι στην εταιρία, το ποσό είναι μεγάλο. Ακόμη περισσότερο, όταν η μετεγκατάσταση του προέδρου της ΕΥΔΑΠ - περί αυτής πρόκειται - από το Γαλάτσι (όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης) σε ιδιόκτητο κτίριο της εταιρίας στα Ιλίσια, γίνεται - όπως επίσημα εξηγείται - για να βρίσκεται ο πρώτος κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας και να ικανοποιούνται ανάγκες διαβούλευσης με κυβερνητικούς παράγοντες και στελέχη της αγοράς...».

Παρά την αντίδραση του κ. προέδρου, λοιπόν, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αποτελεί πρόκληση το φόρτωμα των καταναλωτών της ΕΥΔΑΠ με τα όποια δεκάδες εκατομμύρια δραχμές, μόνο και μόνο για να ικανοποιούνται οι όποιες ανάγκες διαβούλευσης...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ