Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Στις 16-17 Οκτώβρη το συνέδριο

Τη μεταφορά του 2ου Τακτικού Συνεδρίου του ΔΗΚΚΙ, για τις 16 και 17 Οκτώβρη, αποφάσισαν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) και της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο.

Αρχικά, το συνέδριο του ΔΗΚΚΙ είχε οριστεί για τις 27-28 Νοέμβρη 2004, αλλά μετά τη συνεδρίαση του Σαββάτου αποφασίστηκε η επίσπευσή του. Οπως τόνισαν τα στελέχη του ΔΗΚΚΙ, «το συνέδριο είχε αποφασιστεί από τη Σύνοδο της ΚΠΕ στις 3 Απριλίου του 2004» και όπως αναφέρθηκε «υπάρχουν τα καταστατικά περιθώρια για τη μεταφορά του».

Επίσης, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, έγινε δεκτή η εισήγηση των ιδεολογικοπολιτικών θέσεων του κόμματος, καθώς και η εισήγηση τροποποίησης του Καταστατικού, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση της συζήτησης για το 2ο Τακτικό Συνέδριο του ΔΗΚΚΙ.

Τα μέλη της ΚΠΕ και της ΚΟΕΣ του ΔΗΚΚΙ αποφάσισαν επίσης «να εντείνουν τον αγώνα τους ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και την αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί σε ανεργία και περαιτέρω συρρίκνωση του εισοδήματος των λαϊκών στρωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ