Παρασκευή 28 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ολα μια χαρά...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΟΛΑ ΚΑΛΑ κι όλα ωραία για τους κυβερνώντες μετά την εξέγερση στις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα. Μαζέψανε τα ΜΑΤ, ρίξανε τα δακρυγόνα τους και ποιος ξέρει τι άλλο κάνανε, έληξε η εξέγερση και ...τα πάντα μπήκαν στη θέση τους. Τώρα δεν έχουμε παρά ...να περιμένουμε την επόμενη.

Μάλλον το μοναδικό τους πρόβλημα ήταν να μη δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις, μια και είναι και Μεγάλη Εβδομάδα.

Οσον αφορά την ουσία του προβλήματος, δηλαδή τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές, αυτό προφανώς έχει πάλι παραπεμφθεί σε κάποια επιτροπή.

Οσο για τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά, πάντα σε θέση ...μάχης για το «σόου» της όλης υπόθεσης. Κάμερες απέξω και σε επίκαιρες θέσεις, δηλώσεις υπουργών και παραγόντων και, δυστυχώς, δεν είχαμε ...καλά πλάνα συγκρούσεων. Θα τελειώσει ποτέ, άραγε, αυτό το παραμύθι;

ΤΟ ΛΕΝΕ και το ξαναλένε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ισοδύναμο εκεί στη Νέα Δημοκρατία, ε, τελικά, το πιστέψανε κιόλας.

Ετσι αρχίσανε να το ...παίζουνε «κυβέρνηση». Διότι πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτή την υπόθεση με τους τίτλους των τομεαρχών που μοίρασε ο Καραμανλής!

Ο μόνος ορισμός του τομεάρχη, που κάπως να ...στέκει, είναι «παρά λίγο υπουργός» κι από ό,τι φαίνεται ο τίτλος αυτός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σ' αυτό το κόμμα.

Οσο για τον Σπηλιωτόπουλο, κραταιός στη θέση του εκπροσώπου Τύπου! Λογικό, γιατί ούτε μια στιγμή μετεκλογικά δεν έπαψε να τοποθετείται με αυτοπεποίθηση σε οτιδήποτε, ακόμα και πριν μιλήσει ο Καραμανλής.

ΣΤΗ Λωζάνη τον στείλανε τον Πάγκαλο, όπως μαθαίνουμε, για να κανονίσει τα της Ολυμπιάδας με τους αρμοδίους. Λέτε να κάνει πάλι κανέναν από τους γνωστούς ...λεπτούς χειρισμούς του και να γίνει πάλι χαμός, οπότε το Σημιτέικο θα τρέχει και δε θα φτάνει;


Παπαγεωργίου Βασίλης

Για να δούμε...

Οσο για τον ισχυρισμό του Ρέππα πως το γεγονός ότι συμπεριελήφθησαν στο σχεδιασμό της Ολυμπιάδας οι ανησυχίες των οικολογικών οργανώσεων γι' αυτό καθυστέρησαν τα έργα, τι να πούμε;

Από την πολλή έγνοια των κυβερνώντων, θα την πατήσει τελικά το περιβάλλον στην Ελλάδα...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2007-04-26 00:00:00.0)
Κορυφώνεται η «μάχη της καρέκλας»(2001-07-07 00:00:00.0)
Απόσυρση του ΠΔ ζητά η ΝΔ(2000-06-14 00:00:00.0)
"Πρωτοβουλία" για άρση του ασύλου!(1998-11-10 00:00:00.0)
Φιέστα κόντρα στη φιέστα(1998-09-24 00:00:00.0)
Ταξίδι αναψυχής(1996-07-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ