Κυριακή 25 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ
Επαναφέρει τον κίνδυνο των «αναρχοκομμουνιστών»!

Τον κίνδυνο... των «αναρχοκομμουνιστών» επισείει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, προκειμένου να δικαιολογήσει το καθεστώς κατοχής που έχει επιβάλει στη χώρα μας, με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωμά και απροσχημάτιστα ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε «φόβους» για δημιουργία «επεισοδίων» κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων από μαζικές οργανώσεις και «αναρχικούς», αφήνοντας ταυτόχρονα να εννοηθεί ότι η πρεσβεία και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, με τη βοήθεια του C4I και του «Ζέπελιν», παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα στη χώρα μας, με την ανοχή, τουλάχιστον, της κυβέρνησης Καραμανλή. Στο όνομα της απειλής των «αναρχοκομμουνιστών» δηλώνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα «επαγρυπνεί»!

Συγκεκριμένα στο σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ αναφέρονται τα εξής: «Την εκτίμηση ότι διάφορες οργανώσεις Ελλήνων και άλλων αναρχικών ίσως επιχειρήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μπάουτσερ σημείωσε ότι οι Αρχές δεν παρακολουθούν τις επικοινωνίες, αλλά έχουν υπόψη τους σχετικές συζητήσεις που γίνονται στους κύκλους αυτούς είτε δημόσια είτε στο διαδίκτυο. Γι' αυτό το λόγο, συνέχισε, θεωρούν απαραίτητη την επαγρύπνηση έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου καθώς πλησιάζουμε προς τους Αγώνες».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org