Σάββατο 22 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εξηγήσεις

Γρηγοριάδης Κώστας

ΑΥΤΗ Η ΕΞΗΓΗΣΗ Πάγκαλου για τη στάση του Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ, πως ό,τι έκανε οφείλεται στο γεγονός ότι τον αποκάλεσε ο υπουργός Πολιτισμού «οπαδό της μοναρχίας», είναι για ...να την πιστέψουμε, ή μας κάνει πλάκα;

Σιγά μην υπάρχει πρόβλημα ...καθεστωτικό σ' αυτήν την υπόθεση.

Θέλει να ξεχνά, φαίνεται, η κυβέρνηση ότι οι υπόθεση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι θέμα διεθνών οικονομικών συμφερόντων, όπου οι πολυεθνικές έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά εμείς δεν το ξεχνάμε.

Λέτε η αγαπημένη ασχολία του Σάμαρανκ να είναι να κάθεται να ακούει κάθε βράδυ ...ελληνική τηλεόραση, για να δει τις δηλώσεις του Πάγκαλου; Μάλλον, έχει πιο σημαντικά και πιο προσοδοφόρα πράγματα να κάνει.

Αυτό που σίγουρα μας ανησυχεί πάντως, είναι ότι ο Λαλιώτης φροντίζει από νωρίς να ...«βγάλει την ουρά του απέξω», λέγοντας ότι από το 1997 δεν έχει ευθύνες για την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι βέβαιο ότι άνθρωποι σαν τον Λαλιώτη ξέρουν πού πρέπει να μπλέκουν και πού πρέπει διακριτικά να αποχωρούν.

Στο θέμα μπερδεύτηκε, βέβαια, και ο ...γνωστός και μη εξαιρετέος «μαϊντανός» Δημήτρης Αβραμόπουλος, με μια δήλωση, που δεν έλεγε απολύτως τίποτε. Φαίνεται ότι τώρα που τελειώσαμε με τις εκλογές αποφάσισε να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ: Την ανέξοδη (πολιτικά) προβολή.

ΦΑΝΕΡΑ ψήφισε τον πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, στο Κοινοβούλιο χτες, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, παρά το γεγονός ότι η ψηφοφορία ήταν μυστική. Πριν ρίξει τον φάκελο στην κάλπη, φρόντισε να τον επιδείξει. Προφανώς, έχει πλέον αυξημένες ανάγκες διαφήμισης του κομματικού του πατριωτισμού!

Γιατί μην έχετε αμφιβολία ότι με την οριακή πλειοψηφία που έχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ όλοι εκεί μέσα κοιτάζονται μεταξύ τους με ...μισό μάτι, περιμένοντας ποιος θα ...προδώσει τον εκσυγχρονισμό.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ