Τετάρτη 30 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε άλλες πόλεις

Πικετοφορία ενάντια στις αποφάσεις της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη και στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη με πρωτοβουλία της Τοπικής Επιτροπής Ειρήνης και της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα αντίστασης και διαδήλωσαν την απαίτησή τους για απεμπλοκή της Ελλάδας από τα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ, βροντοφωνάζοντας: «Καμία εμπλοκή, καμιά συμμετοχή, κανένας φαντάρος στην Ανατολή».

  • Δυναμική αντιπολεμική, αντιΝΑΤΟική κινητοποίηση πραγματοποίησαν αργά χτες το απόγευμα στα Γιάννενα οι αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στην Επιτροπή Ειρήνης Ιωαννίνων. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και στη συνέχεια έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης.
  • Εκδήλωση κατά των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ευρωπαϊκής Ενωσης και του «τρομονόμου» που προωθεί η κυβέρνηση για την περιστολή των δημοκρατικών ελευθεριών και των ατομικών δικαιωμάτων πραγματοποιήθηκε χτες στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Την εκδήλωση οργάνωσαν η Επιτροπή Ειρήνης της πόλης και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη. Ομιλητές ήταν ο παπα-Χρήστος Ζαρκαδούλας και ο Χρήστος Φουσέκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λαμίας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ