Σάββατο 26 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ολυμπιονίκες με τη σκυτάλη της ζωής

Παίρνουν μέρος στη σκυταλοδρομία της «Παρέμβασης», που ξεκινά σήμερα το πρωί από την πλατεία Εξαρχείων

Με τη σκυτάλη της ζωής οι Ολυμπιονίκες Δημοσθένης Ταμπάκος, Λάμπρος Παπακώστας, Ολγα Βασδέκη, Χριστόφορος Χοΐδης, Δημήτρης Κοκότης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Φανή Χαλκιά, Αναστάσιος Γκούσης, Σπύρος Βασδέκης και ο πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών Πέτρος Γαλακτόπουλος θα τρέξουν σήμερα ενάντια στα ναρκωτικά.

Τη σκυταλοδρομία την οργανώνει το θεραπευτικό πρόγραμμα «Παρέμβαση» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και θα πάρουν μέρος πλήθος φορέων, μεταξύ των οποίων και η Νεολαία του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Η σκυταλοδρομία θα ξεκινήσει απ' την πλατεία Εξαρχείων στις 9 π.μ., θα περάσει μέσα από το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας και θα καταλήξει ξανά στην πλατεία Εξαρχείων, όπου από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα όλων των φορέων και οργανώσεων που θα πάρουν μέρος και θα πραγματοποιούν δρώμενα.

Εν τω μεταξύ πλήθος εκδηλώσεων γίνονται σήμερα και αύριο με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών:

  • Για δεύτερη ημέρα σήμερα, τα μέλη του Ανοιχτού Προγράμματος «Διάβαση» του ΚΕΘΕΑ θα παρουσιάσουν τους δικούς τους αγώνες ένταξης, στο πρώην θέατρο «Αλίκη», στο Πεδίον του Αρεως. Οι εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν από τις 6.30 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ, περιλαμβάνουν εκθέσεις, θεατρική παράσταση, χορό, δημιουργικά εργαστήρια και συναυλίες.
  • Το Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» πραγματοποιεί Εκθεση Ζωγραφικής της ζωγράφου Εύης Ακριώτη, που έχει ολοκληρώσει το θεραπευτικό πρόγραμμα του «18 ΑΝΩ». Η έκθεση θα λειτουργεί στο Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» μέχρι και 6 Ιούλη (κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 17.00 έως 20.00).
  • Αύριο το παράρτημα ΕΣΥΝ του Βύρωνα οργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης του Βύρωνα, ώρα 9 μ.μ.
  • Με την «6η Γέφυρα Ζωής» τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΓΕΦΥΡΑ» στην Πάτρα θα διασχίσουν κολυμπώντας, σήμερα Σάββατο 26 Ιούνη, στις 11.30 π.μ., στη Δυτική Προβλήτα του Ρίου, για έκτη συνεχή χρονιά, τη θαλάσσια διαδρομή από το Αντίρριο στο Ρίο, χτίζοντας τη δική τους γέφυρα ζωής. Παράλληλα, το Ανοιχτό Πρόγραμμα Εφήβων και Νέων Ενηλίκων στην Πάτρα, που ανήκει στο ΚΕΘΕΑ, διοργανώνει σήμερα στο θεατράκι της Μαρίνας στις 7.45 μ.μ. συναυλία μουσικού συνόλου τζαζ - ροκ του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας, στις 9.15 μ.μ. θεατρική παράσταση «Τα εν οίκω...» από την ομάδα θεάτρου της «ΣΤΡΟΦΗΣ» και στις 10.30 μ.μ. συναυλία του νεανικού συγκροτήματος «Παρρησία».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ