Παρασκευή 11 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ασαφή...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να διαψεύσει ότι θα αποσταλούν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Ιράκ, αν θέλει να είναι πειστικός, δεν παραπέμπει σε δηλώσεις της Κοντολίζα Ράις, αλλά στην αντίθεση της κυβέρνησής του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εάν αυτή υπάρχει, φυσικά.

Εκτός πια αν πρέπει να ρωτάμε τη σύμβουλο Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, για το τι πρόκειται να γίνει με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις! Ετσι, για μεγαλύτερη ...αμεσότητα και καλύτερη πληροφόρηση!

Δηλαδή, αν δεν είχε δηλώσει η εν λόγω κυρία ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν «να χρησιμοποιήσουν ιρακινές δυνάμεις», τότε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα; Από αυτό καθορίζεται η θέση των κυβερνώντων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όποιος δε θέλει όντως να εμπλακεί στην καταδικαστέα από όλους τους λαούς πρακτική των ΗΠΑ, λέει ευθέως «όχι» και δε χρησιμοποιεί προσχήματα, συγκυρίες και δικαιολογίες.

ΑΣΑΦΕΣ είναι το πόσους συμβασιούχους αφορά το Προεδρικό Διάταγμα που εξετάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, λες και ...υπάρχει και κάτι σαφές για το θέμα αυτό, από τότε που ανέλαβε η ΝΔ την εξουσία.

Το μόνο που είναι απολύτως ξεκάθαρο είναι πως και πάλι, ενόψει των ευρωεκλογών, οι συμβασιούχοι γίνονται αντικείμενο εμπαιγμού, κοροϊδίας και ρουσφετολογικών υποσχέσεων και δεν αναμέναμε, φυσικά, τίποτε καλύτερο. Δηλαδή, όπως γινόταν χρόνια τώρα και με την απελθούσα κυβέρνηση.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΑΣ ...ΦΩΤΙΣΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, περί του ποιο θα θεωρήσει θετικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές η αξιωματική αντιπολίτευση. Θα συγκριθούν - είπε - τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών και των προηγούμενων ευρωεκλογών και προέβλεψε ότι, τελικά, το ισοζύγιο θα είναι θετικό!

Τι εννοεί; Μάλλον ούτε και ο ίδιος ο Σπύρος Βούγιας γνωρίζει, εκτός αν πρόκειται για κάποια μυστήρια εξίσωση, που έχει σκαρφιστεί το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ και εμείς οι αδαείς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ