Κυριακή 30 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Μήνυμα αισιοδοξίας από τη Μελβούρνη

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η καθιερωμένη μηνιάτικη συνάντηση της Επιτροπής φίλων του ΚΚΕ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στη συνάντηση έγινε ανάλυση της ντόπιας και διεθνούς κατάστασης και επακολούθησε συζήτηση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής σ. Παναγιώτης Σταματόπουλος μετέφερε και τα τελευταία νέα που είχε πάρει από το διαδίκτυο σχετικά με την προεκλογική κατάσταση στην Ελλάδα και επισήμανε το μεγάλο αγώνα που κάνουν οι κομμουνιστές και γενικά οι αριστεροί στην Ελλάδα, για να αναδείξουν το ΚΚΕ σαν τη μόνη σταθερή και ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που με φερεγγυότητα προασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το ζήτημα της οικονομικής εξόρμησης (αναφέρθηκε και η εξόρμηση του «Ριζοσπάστη» της Κυριακής) και αμέσως ανταποκρίθηκαν τα μέλη της Επιτροπής και άλλοι φίλοι του Κόμματος και συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.410 δολαρίων για τις ευρωεκλογές.

Ο σ. Νίκος Δημόπουλος, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Επιτροπής Φίλων του ΚΚΕ στη Μελβούρνη (που ζει στη Μελβούρνη και κατάγεται από την Πάτρα) δήλωσε στο «Ριζοσπάστη»: «Τα χρήματα αυτά τα συγκεντρώσαμε προς τιμήν των μελών και οπαδών του ΚΚΕ στην Ελλάδα, που κάνουν το δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα για να αυξηθεί περισσότερο η δύναμη του Κόμματος. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Γνωρίζουμε πόσες θυσίες κάνουν οι σύντροφοι στην Ελλάδα. Προς τιμήν όλων αυτών που ευλαβικά υπακούουν και πειθαρχούν στο ΚΟΜΜΑ και χτίζουν τη Μεγάλη Αριστερά στην Ελλάδα και την αξιωματική αντιπολίτευση στην Ευρώπη, συγκεντρώσαμε αυτό το μικρό συμβολικό ποσό για το ΚΚΕ. Ολοι αυτοί οι σύντροφοι που με την ακούραστη δουλιά στηρίζουν το καλύτερο, το ισχυρότερο Κομμουνιστικό Κόμμα στον Κόσμο, είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί μας κάνουν και μας τους μετανάστες στο εξωτερικό να καμαρώνουμε που στην Ελλάδα έχουμε έναν σύγχρονο Παρθενώνα, το ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ».

Μετά τη συνεδρίαση επακολούθησε συνεστίαση και ο Δημήτρης Καλτέκης με την κιθάρα του ανέβασε το θερμόμετρο, με τα προοδευτικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Οι παρακάτω φίλοι του ΚΚΕ πρόσφεραν τα ακόλουθα ποσά σε δολάρια Αυστραλίας:

Σταύρος Στρατέας 140, Πάνος Σταματόπουλος 100, Αντώνης Πάσχος 100, Σάββας Λιούπας 100, Καρακλάνης Γιάννης 100, Βλάσης Δημητρίου 100, Νίκος Δημόπουλος 100, Σταύρος Ανδριανόπουλος 50, Βασίλης Γκαγκατσάκης 50, Βασίλης Ακαμάτης 50, Βασίλης Σαργιανίδης 50, Νίκος Σαράντογλου 50, Δημήτρης Καλτέκης 50, Πάνος Αλειφέρης 50, Μανώλης Ασπρίκος 50, Γιάννης Βάλος 50, Παναγιώτης Στρατέας 30, Χριστίνα Παπα 30, Γιάννης Στρατέας 30, Νίκος Παπαμικρουλέας 30, Γιάννης Γκαγκατσάκης 20, Γιάννης Παπαμικρουλέας 20, Πλούταρχος Δεληγιάννης 20, Παναγιώτης Δημόφσκι 20, Κλέων Καλιωνίδης 20.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ