Παρασκευή 28 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Γαργάρες»... με μεταλλαγμένα!

Δεν μπορεί να εμποδίσει τους «νόμους» της ελεύθερης διακίνησης των αγαθών και να παραβεί τους «κανονισμούς» της ΕΕ η κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο των μεταλλαγμένων στη χώρα!

Χτες ο Σ. Τσιτουρίδης ρωτήθηκε για το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Δράμας και για τις καραβιές των μεταλλαγμένων που καταφτάνουν σε διάφορα λιμάνια της Ελλάδας. «Κάνουμε το αναγκαίο» και «κινούμαστε σύριζα στη νομιμότητα» είπε και πρόσθεσε πως «το να μπλοκάρουμε καράβια θα ήταν άκρως επιλήψιμο».

Μπορεί ο Σ. Τσιτουρίδης να «πέταξε το μπαλάκι» στην ΕΕ και τους νόμους της ελεύθερης αγοράς, όμως ο ίδιος και η κυβέρνηση της ΝΔ είναι που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ και αυτοί που ευαγγελίζονται τους νόμους της ελεύθερης αγοράς! Δηλαδή, να μας ταΐζουν οι πολυεθνικές με μεταλλαγμένα κι ό,τι άλλα αρρωστημένα προϊόντα θέλουν, ανενόχλητα, στο όνομα πάντα της αύξησης των κερδών τους.

Συγνώμη, οι υπουργικές απαντήσεις αποτελούν μέγιστη υποκρισία και κοροϊδία. Κι επιπλέον: Ας απαντήσει η κυβέρνηση και ο υπουργός, ποιος «νόμος» και ποιος «κανονισμός» θα προστατέψει τελικά την πραγματική ελευθερία στην υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος; Τι να περιμένει όμως κανείς από «δούλους» της λεγόμενης ελεύθερης αγοράς, δηλαδή των πολυεθνικών των μεταλλαγμένων κερδοσκοπικών συμφερόντων και «πάσης φύσεως» πολυεθνικών;..


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ