Κυριακή 23 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Και οικονομική η μάχη που δίνουμε!

Η πολιτική μάχη που με αυταπάρνηση δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ αλλά και της ΚΝΕ για την ανάδειξη του Κόμματος πιο ενισχυμένου από την κάλπη των ευρωεκλογών, συμβαδίζει και πρέπει να συμβαδίζει με την οικονομική μάχη. Ο λόγος προφανής. Η προετοιμασία του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές έχει οικονομικό κόστος. Η ανταπόκρισή του στις απαιτήσεις αυτής της δύσκολης αναμέτρησης εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές δυνατότητες και την οικονομική του αυτοτέλεια κι αυτά τα δύο εξαρτώνται πρωτίστως από την προσπάθεια όλων και για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας.

Η δουλιά με το κουπόνι δεν είναι άγνωστη στα μέλη αλλά και τους φίλους του ΚΚΕ. Πολλές φορές προσφεύγουν σ' αυτό για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών. Και κάθε φορά η ανταπόκριση που βρίσκει το σχετικό μας κάλεσμα από τους ανθρώπους του μόχθου είναι μεγάλη. Η ακατάπαυστη δράση μας όλες τις μέρες που απομένουν ως τις εκλογές για να πείσουμε περισσότερους για την ανάγκη υπερψήφισης του ΚΚΕ, πρέπει να συνοδεύεται από την κατάθεση του αιτήματος και για οικονομική ενίσχυσή του. Είναι σίγουρο πως με προθυμία θα ανταποκριθούν σ' αυτό το αίτημα για μια ακόμη φορά άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν το ΚΚΕ, άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσφορά και τη συνέπειά του στη μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους.

Ηδη, στη βάση αυτών των δεδομένων δεν είναι λίγες οι Κομματικές Οργανώσεις που έχουν έγκαιρα προσανατολιστεί και στην οικονομική δουλιά. Ανάμεσά τους φυσικά και η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ που το τελευταίο τρίμηνο έχει αναπροσαρμόσει το οικονομικό της πλάνο έτσι ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν λόγω της εκλογικής μάχης. Οι οργανώσεις που ανήκουν στη δύναμή της ελέγχουν τακτικά την πορεία επίτευξης των οικονομικών στόχων τους, που καθορίζονται με βάση τις ιδιαίτερες δυνατότητες κάθε μίας. Πέρα από την οικονομική δουλιά που έχει μαζικό χαρακτήρα και η οποία απευθύνεται σε χιλιάδες λαού με τις οποίες οι κομμουνιστές έρχονται καθημερινά σε επαφή στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας, επιδιώκεται και η αυξημένη συνεισφορά των ίδιων των κομματικών μελών σ' αυτή την προσπάθεια. Δεν είναι λίγες οι ΚΟ που έχουν πάρει συλλογικά απόφαση για διπλασιασμό της μηνιαίας συνδρομής και που αξιοποιούν όλες τις ενδεδειγμένες από την εμπειρία τους μορφές συνεισφοράς στην οικονομική δουλιά.

Στο διάστημα που μεσολαβεί ως τις ευρωεκλογές μπορούμε και πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την οικονομική στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του Κόμματός μας. Κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη πρωτίστως γι' αυτόν που την καταθέτει, γιατί ενισχύοντας τον αγώνα του ΚΚΕ, ενισχύει μια καλύτερη για τον ίδιο προοπτική.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ