Παρασκευή 21 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Παρασκευή

- Στις 10 π.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ (Πέτρου Ράλλη 20, Βοτανικός), όπου θα περιοδεύσει στους χώρους δουλιάς και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

- Στις 12.30 το μεσημέρι, η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

- Στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης «Ηλέκτρα Παλλάς» και «Φιλίππειο» με τον Κώστα Δρούτσα, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Αύριο, Σάββατο

- Στις 10 π.μ. ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της Αθήνας.

Την Κυριακή, 23/5

- Στις 8.30 μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Από την Επιτροπή Υποστήριξης του ΚΚΕ θα χαιρετίσει ο Κώστας Καζάκος, ηθοποιός.

- Σε συνάντηση πρώην μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην καφετέρια «SIBA» (πλατεία Κανάρια - Κορυδαλλός), στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσίνη, στην Κηφισιά, θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Τούσσας. Θα χαιρετίσει ο Ιορδάνης Παυλόσογλου.

Περιοδεία στην Κοζάνη

Περιοδεία στο Νομό Κοζάνης πραγματοποιεί ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

- Σήμερα Παρασκευή θα περιοδεύσει σε χώρους της ΔΕΗ και συγκεκριμένα στις 8.30 π.μ. στο ΣΕΤΗ, στις 10 π.μ. στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου, στις 12 το μεσημέρι στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στην Καισαρειά και στις 9 μ.μ. στην Ανω Κώμη (καφενείο Αντ. Τσιρέκα).

- Αύριο Σάββατο, στις 10 π.μ., θα μιλήσει στο Τσοτύλι, στις 12 το μεσημέρι στη Νεάπολη (καφενείο Τσομπανόπουλου), στις 7 μ.μ. στο Τρανόβαλτο και στις 9 μ.μ. στο Δημαρχείο στα Σέρβια.

- Την Κυριακή θα μιλήσει στις 10 π.μ. σε συγκέντρωση στη Γαλατινή (καφενείο Κ. Μέτσου) και στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σιάτιστας.

Και στην Ηπειρο

Την Ηπειρο επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Γ. Τούσσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα:

- Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 π.μ., θα γίνει περιοδεία στην ΑΕΝ Πρέβεζας και συζήτηση με τους σπουδαστές και τους καθηγητές της σχολής. Από τις 4 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ περιοδεία σε πορθμεία της γραμμής Ελλάδας - Ιταλίας στην Ηγουμενίτσα.

- Αύριο, Σάββατο, στις 8 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι περιοδεία στο λιμάνι της Κέρκυρας, σε πλοία της γραμμής Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα. Στις 12 μ. περιοδεία και συζήτηση με εργαζόμενους του ξενοδοχείου «Κέρκυρα Γκολφ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ