Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Το Κυπριακό, οι ευρωεκλογές, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών:

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Πειραϊκής Χερσονήσου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Α΄ Δημοτικού Διαμερίσματος (Σερφιώτου & Ηρακλειδών), με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία σε Ξυλούπολη και Λαχανά θα πραγματοποιήσει ο Χάρης Κουτσουράς, μέλος του Γραφείου της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Μελισσοχώρι θα πραγματοποιήσει η Στέλλα Καλινικίδου, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Σαλαμίνας, στις 10.30 π.μ., στο ξενοδοχείο «ΓΑΒΡΙΗΛ» στο Αιάντειο, με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠ» (Θάσου 11), για την αναγκαιότητα συσπείρωσης των εκπαιδευτικών στις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ.

Τη Δευτέρα 26/4

-- Στα κρουαζιερόπλοια στις 7 μ.μ., θα περιοδεύσουν η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη και ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

-- Στους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη.

-- Πολιτική συγκέντρωση και συζήτηση με θέμα τις ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Σητείας, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Βασίλη Κόκκινο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.

Την Τρίτη 27/4

-- Στους εργαζόμενους του Δήμου Περάματος, στις 6 π.μ. θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πατσιλινάκος, βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στα καταστήματα στο κέντρο του Κορυδαλλού.

-- Στις βιοτεχνίες δέρματος στο Ρέντη, στις 6 π.μ., θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη.

-- Στους εργαζόμενους του Δήμου Ρέντη, στις 6 π.μ., θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΚΟΠ, και στις 8.30 π.μ. στη σχολή ΟΑΕΔ Ρέντη.

-- Στο εργοστάσιο της ΙΟΝ, στις 13.30, θα περιοδεύσει η Ολυμπία Κυζίλη, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.

-- Στο 7ο Νυχτερινό ΤΕΕ («Παπαστράτειο»), στις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει ο Γιώργος Τούσσας.

Την Τετάρτη 28/4

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ερυθραίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Δυναμώνουμε το ΟΧΙ στον ιμπεριαλισμό», με ομιλητή τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Επίσης, η διακήρυξη της ΚΕ για τις ευρωεκλογές θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης, που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, στις 7.30 μ.μ., με τον Στέλιο Λάμπρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Για το ίδιο θέμα θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Αμαρουσίου ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η διακήρυξη της ΚΕ για τις ευρωεκλογές θα συζητηθεί σε εκδήλωση στις 7.30 μ.μ. στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων με την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Γλυφάδας θα μιλήσει ο Γιώργος Γεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στα Ανω Πετράλωνα, σε εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, θα μιλήσει ο Αποστόλης Παππάς, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στα Σεπόλια στα γραφεία της ΚΟ θα μιλήσει σχετικά με τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές ο Τάσος Στουραΐτης.

-- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Περάματος θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Αμφιάλης θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, μέλος του Γραφείου Πόλης της ΚΟΠ.

-- Στα γραφεία της ΚΟ Αγ. Τριάδας Νίκαιας στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ.

-- Στο εργοστάσιο της «ΚΟΡΩΝΑ», στις 5.30 π.μ., θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη, ενώ στις 8.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη σχολή ΟΑΕΔ Πειραιά.

-- Στους εργαζόμενους του Δήμου Δραπετσώνας, στις 6 π.μ., θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, Γραμματέας της ΚΟΠ.

-- Στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας, στις 6 π.μ., θα περιοδεύσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΠ, ενώ στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο Νυχτερινό της Ιωνιδείου.

-- Στο απογευματινό ΤΕΕ Περάματος, στις 4 μ.μ. θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πατσιλινάκος.

-- Εκδήλωση με θέμα τις ευρωεκλογές πραγματοποιεί στις 8.30 μ.μ. η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ».

-- Στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στις 8 μ.μ. θα μιλήσει για τις ευρωεκλογές ο Γ. Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, στις 7.30 μ.μ., για το ίδιο θέμα θα μιλήσει ο Κ. Δρόσος, γραμματέας της Αχτίδας Μεσολογγίου.

-- Στο Δημαρχείο Αιτωλικού, στις 7.30 μ.μ., επίσης για τις ευρωεκλογές θα μιλήσει ο Τ. Πατούλας, γραμματέας της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ