Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εντατικά προετοιμάζεται η κυριακάτικη πανεξόρμηση

«Με όλες μας τις δυνάμεις στη μάχη των ευρωεκλογών, με όπλο το "Ριζοσπάστη" και τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ». Αυτό είναι το κάλεσμα και συγχρόνως στόχος προς άμεση υλοποίηση της ΚΟΑ του ΚΚΕ, που «φουλάρει τις μηχανές» μπροστά στη μεγάλη μάχη των εκλογών για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η αυριανή Κυριακή, 25 Απρίλη, είναι μέρα πανεξόρμησης για όλες τις ΚΟ του ΚΚΕ και τις ΟΒ της ΚΝΕ, αφού μαζί με το «Ριζοσπάστη» θα κυκλοφορήσει ένθετη η Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής για τις ευρωεκλογές και επιδίωξη είναι αυτή να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια, να αποτελέσει εργαλείο για την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή της εκλογικής μάχης.

Ηδη, κομματικές και κνίτικες οργανώσεις λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα από την εμπειρία μέτρα για την επιτυχία της πανεξόρμησης, έχοντας θέσει εξαιρετικά φιλόδοξους στόχους ως προς τη διακίνηση της εφημερίδας. Ειδικότερα, η ΚΟΑ στοχεύει αυτήν την Κυριακή να διακινήσει περισσότερα φύλλα «Ριζοσπάστη» απ' ό,τι στην περίοδο των εθνικών εκλογών. Επιπλέον, οι οργανώσεις της ΚΟΑ διοργανώνουν συσκέψεις και συζητήσεις με φίλους και συνεργαζόμενους με το ΚΚΕ, με θέμα τις ευρωεκλογές και στόχο τον εξοπλισμό όλων με επιχειρήματα, την ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ