Πέμπτη 1 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΚΕΡΑΦΙΝΑ»
Ζητούν την επαναπρόσληψή της

Την άμεση επαναπρόσληψη της απολυμένης εργάτριας στο εργοστάσιο «ΚΕΡΑΦΙΝΑ» στην Κόρινθο, Εφης Αηδόνη, που δούλευε εκεί για περισσότερο από 17 χρόνια και απολύθηκε προχτές, παραμονή της πανελλαδικής απεργίας, απαιτούν οι εργάτες του εργοστασίου.

Ο εργοδότης, συνεχίζοντας την άθλια πρακτική που του επιτρέπουν τα μέτρα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις, απολύει εργάτες που δουλεύουν στο εργοστάσιο περισσότερο από 15 χρόνια και τους αντικαθιστά με νέους, υπογράφοντας μαζί τους δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις εργασίας με όρους πραγματικής εξαθλίωσης.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Κορινθίας του ΠΑΜΕ υπογραμμίζει πως «την επέκταση και το βάθεμα της πολιτικής του σύγχρονου δουλεμπορίου επικύρωσαν, για μια ακόμη φορά και στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, οι πρωθυπουργοί των χωρών - μελών, ανάμεσά τους και ο Ελληνας πρωθυπουργός». «Απέναντι σε αυτό το μαύρο μέτωπο εργοδοτών - κυβέρνησης και των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών - τονίζεται στην ανακοίνωση - επιβάλλεται να αντιτάξουμε το δικό μας ταξικό μέτωπο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ