Σάββατο 13 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα συγχαρητήρια μηνύματα στο ΚΚΕ

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων και τηλεγραφημάτων στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ με τα οποία κομμουνιστικά και εργατικά Κόμματα συγχαίρουν το ΚΚΕ για το εκλογικό του αποτέλεσμα.

Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία

Από το Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία εστάλη το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα:

«Αγαπητοί Σύντροφοι, με την ευκαιρία της επιτυχίας σας στις εκλογές, σας αποστέλλουμε ένθερμους χαιρετισμούς και συγχαρητήρια. Τώρα αντιμετωπίζετε έναν αγώνα ενάντια σε μια αστική κυβέρνηση, αλλά με μία παραπάνω έδρα στη Βουλή και με την υποστήριξη περισσότερων ψηφοφόρων θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις με περισσότερη δύναμη. Συντροφικούς χαιρετισμούς από όλους τους συντρόφους του κόμματός μας.

Κομμουνιστικό Κόμμα στη Δανία».

Κομμουνιστική Ενωση Νεολαίας Γεωργίας

Από τη Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής της Κομμουνιστικής Ενωσης Νεολαίας Γεωργίας, στάλθηκε στην ΚΕ του ΚΚΕ το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

«Προς την ΚΕ του ΚΚΕ, Αγαπητοί σύντροφοι

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής της Κομμουνιστικής Ενωσης Νεολαίας της Γεωργίας, σας συγχαίρουμε θερμά για τη σοβαρή επιτυχία σας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μάρτη. Γνωρίζουμε καλά σε ποιες δύσκολες συνθήκες πολιτικής αντιπαράθεσης επιτεύχθηκε αυτή η νίκη του ΚΚΕ. Αυτή για άλλη μια φορά δείχνει τον υψηλό βαθμό οργάνωσης και μαχητικότητας του κόμματός σας.

Ευχόμαστε επιτυχίες στον αγώνα για το σοσιαλισμό και την ευημερία του εργαζόμενου λαού της Ελλάδας.

Η Γραμματεία της ΚΕ της ΚΕΝΓ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ