Κυριακή 7 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Της τελευταίας ώρας...

Οι «γαλάζιοι» ισχυρίζονται ότι τα τελευταία γκάλοπ καταδείχνουν μια συνεχή μεγέθυνση της διαφοράς τους από το ΠΑΣΟΚ και προβλέπουν μεγάλη νίκη της ΝΔ. Οι «πράσινοι», απ' την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι η διαφορά έχει σμικρυνθεί έως μηδενιστεί και δε λείπουν και κάποιοι ...τολμηροί, οι οποίοι μιλάνε για κλείσιμο της ψαλίδας και μια μικρή, ήδη, υπεροχή του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Κι από κοντά, κάθε λογής ψεύτικα και τεχνητά διλήμματα, απειλές και εκβιασμοί, υποσχέσεις για «μικροεξυπηρετήσεις» και διορισμούς, κλπ., κλπ. Ολα, όπως και ολόκληρη η προεκλογική εκστρατεία των εκπροσώπων του δικομματισμού, στοχεύουν στο θόλωμα του μυαλού των εργαζομένων. Στην περιθωριοποίηση, έως και την εκμηδένιση, όλων όσων εκτιμήσεων και συμπερασμάτων έχουν αναδείξει οι ίδιες τους οι εμπειρίες και η μέχρι σήμερα ζωή τους. Στη χειραγώγηση των συνειδήσεών τους, στον εκφοβισμό και, τελικά, την υποταγή τους.

Από μας, μία και μόνο συμβουλή: Βάλτε στο περιθώριο όλα όσα επιχειρούν να συσκοτίσουν το μυαλό σας. Ρίξτε μια αστραπιαία ματιά σε όσα έχουν περάσει τις τελευταίες δεκαετίες και αποφασίστε, με καθαρή σκέψη, πού θα δώσετε την ψήφο σας, ώστε να πιάσει πραγματικά τόπο και να μετατραπεί σε δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και μοχλό αναγέννησης της ελπίδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ