Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προετοιμασίες για τη μεγάλη συγκέντρωση

Την Κυριακή η προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα

Από παλιότερη προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
Από παλιότερη προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
Με στόχο να εκφραστεί η απήχηση που βρίσκει στον εργαζόμενο λαό της Θεσσαλονίκης η πολιτική πρόταση του Κόμματος και η πρόθεσή του να στηρίξει και εκλογικά το ΚΚΕ στις 7 του Μάρτη, οι κομματικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη της προπαγάνδισης της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης, που θα γίνει τη Δευτέρα 1η Μάρτη στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Καθημερινά οργανώνονται και πραγματοποιούνται εξορμήσεις με έντυπο υλικό για τις θέσεις και τις προτάσεις του Κόμματος, αλλά και το κάλεσμα για τη συγκέντρωση, που θα αποτελέσει σταθμό στην πορεία προς την κορύφωση της εκλογικής μάχης. Παράλληλα, το κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνεται στον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία και μέσα από τις καθημερινές περιοδείες, που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Α` και Β` Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στην πόλη και τα χωριά, στους χώρους δουλιάς, όπου ζει και μορφώνεται η νέα γενιά.

Την Κυριακή, μάλιστα, σχεδιάζεται πανεξόρμηση, που θα συνδυαστεί και με τη μεγάλη εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη».

Παράλληλα, στα περιφερειακά γραφεία που αυτές τις μέρες έχουν μετατραπεί σε ορμητήρια της καθημερινής εκλογικής δουλιάς, σε περιφερειακά εκλογικά κέντρα των ενωτικών ψηφοδελτίων του ΚΚΕ, από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις διαδίδεται το μήνυμα - κάλεσμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ και τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Ηδη, άρχισαν να προετοιμάζονται και οι κατασκευές για το στήσιμο της μεγάλης συγκέντρωσης.

Εξάλλου, οργανώνεται η συγκροτημένη κάθοδος των κομματικών και ΚΝίτικων δυνάμεων μέσα από προσυγκεντρώσεις και πορείες, που θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα από το Βαρδάρη, το Αγαλμα του Βενιζέλου και την πλατεία της ΧΑΝΘ.

Οι κομμουνιστές και όσοι συνεργάζονται μαζί τους στην εκλογική μάχη, τις επόμενες μέρες, θα συνεχίσουν τη δουλιά, απευθυνόμενοι πόρτα - πόρτα, σε κάθε σκεπτόμενο και προοδευτικό άνθρωπο, σε κάθε εργαζόμενο και αγρότη και θα τους καλέσουν να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ τη Δευτέρα 1η Μάρτη και να ξαναβρεθούν μαζί του στην κάλπη, στις 7 του Μάρτη, αλλά και στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων από την επομένη των εκλογών, που η επίθεση στις κατακτήσεις και στα δικαιώματά του θα ενταθεί, όποιος εκπρόσωπος του δικομματισμού και αν αναδειχτεί στην κυβέρνηση.

Την Κυριακή στην Πάτρα

Πυρετώδεις προετοιμασίες επικρατούν στους κομμουνιστές και τους φίλους του Κόμματος στην Πάτρα, μπροστά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Νομό Αχαΐας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία «Τριών Συμμάχων». Οι εργαζόμενοι του νομού, οι άνεργοι που πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια, οι αγρότες, που πρόσφατα, στην Αιγιάλεια, γεύτηκαν στην πλάτη τους τη «συμμετοχική δημοκρατία» των παπανδρεϊκών ΜΑΤ, η νεολαία, αναμένεται να κατακλύσουν την πλατεία για να ακούσουν το μεστό λόγο των κομμουνιστών. Η διακίνηση του ψηφοδελτίου, που έχει ήδη ξεκινήσει, αντικειμενικά θα βοηθήσει, ώστε πολύ πλατιά στρώματα του λαού να ενημερωθούν και να παρευρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ