Κυριακή 22 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Προεκλογικές συγκεντρώσεις

-- Την Τρίτη 24/2, στις 6μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσει ο Σωτήρης Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά.

-- Την Τρίτη 24/2, στις 6.30μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος. Θα χαιρετίσουν οι Απ. Βλασίδης, Αρ. Αβραμίδης.

-- Την Τετάρτη 25/2, στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας (Αγ. Αναργύρων 9) θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός. Θα χαιρετίσουν οι Αντ. Αντύπας, Χ. Χουρδάκης.

-- Την Τετάρτη 25/2, στις 7μ.μ., στο δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης. Θα χαιρετίσουν οι Ν. Παπαγεωργίου, Χρ. Κακουλίδου.

-- Την Τετάρτη 25/2, στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61), θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου. Θα χαιρετίσουν οι Γ. Γκολφινόπουλος, Χ. Παπαμάργαρης.

-- Την Τετάρτη 25/2, στις 7μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού (πρώην αμερικάνικη βάση) θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος. Θα χαιρετίσουν οι Δ. Μαυραδόγλου, Αρ. Αβραμίδης.

-- Την Πέμπτη 26 Φλεβάρη, στις 7μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ»), θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ