Κυριακή 15 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΟΥΛΑ ΒΑΖΟΥΡΑ

Τραγουδίστρια

«Θα ψηφίσω ΚΚΕ, γιατί μου δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Με ενοχλεί η αλαζονεία πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος. Συμπεριφέρονται ως αφέντες του τόπου και αδιαφορούν για τα χιλιάδες προβλήματα που εκείνοι δημιούργησαν.

Τα δυο μεγάλα κόμματα ελέγχουν απόλυτα τα ΜΜΕ. Ετσι ό,τι ακούγεται είναι κατευθυνόμενο και δόλιο. Στόχος τους είναι η αρπαγή της εξουσίας για να κάνουν και άλλο κακό στη χώρα. Η όλη κατάσταση μου φέρνει οργή και θλίψη. Ομως θλίβομαι και με τον ψηφοφόρο που τους δίνει θέση εξουσίας.

Είναι δυνατόν να πιστεύουν και να εμπιστεύονται πολιτικούς καριερίστες που διορίζονται από την Ουάσιγκτον; Είναι δυνατόν οι εργάτες να ελπίζουν στη Δεξιά;!! Δεν αναλογίζονται την επομένη των εκλογών;

Να γιατί επιμένω στο ΚΚΕ, που σέβεται τον εργαζόμενο, το βιοτέχνη, τον αγρότη, τον επιστήμονα, τον καλλιτέχνη. Το νέο που σπουδάζει. Ολοι μαζί, ας γίνουμε ένα ποτάμι δικαιοσύνης που θα τσακίσει το δικομματισμό. Με τη δύναμη της ψήφου μπορούμε να στείλουμε στα σπίτια τους όλους τους ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς.

Μεγάλη μου επιθυμία να δυναμώσει το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ