Παρασκευή 30 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Νυχτόβιοι»!

Τους παρακολουθείς να μιλούν στα τηλεπαράθυρα και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ανακάλυψαν το πρόβλημα των... τροπολογιών οι άνθρωποι. Τώρα το ανακάλυψαν! Και οι του ΠΑΣΟΚ και οι της ΝΔ.

***

Οποιος μπει στον κόπο να ψάξει στα αρχεία της Βουλής θα διαπιστώσει ότι οι γαλαζοπράσινοι ταγοί του Εθνους ψηφίζουν κατά μέσο όρο 300 (!) τροπολογίες το χρόνο. Που σημαίνει ότι ο Πάχτας δεν είναι η εξαίρεση. Είναι ο κανόνας, είναι το καθεστώς που και οι δυο μαζί έχουν επιβάλει. Το μεν ΠΑΣΟΚ κυβερνάει 20 χρόνια. Ητοι... 6.000 τροπολογίες! Στα μουλωχτά! Στη ζούλα! Η ΝΔ κυβέρνησε άλλα 10 χρόνια. Ητοι... 3.000 τροπολογίες!

***

Αυτή είναι η δικομματική κοινοβουλευτική τους «δημοκρατία». Μια βιομηχανία «νυχτόβιων» νομοθετημάτων, μακριά από τα μάτια του λαού, μακριά από το φως της ημέρας. Αλλοτε σε άσχετα νομοσχέδια και άλλοτε στα θερινά τμήματα της Βουλής, ώστε να μην πάρει μυρωδιά κανείς. Αυτοί είναι οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ που θα κάνουν «αυτοκάθαρση». Αυτοί είναι και οι κύριοι της ΝΔ που θα φέρουν την «κάθαρση». Ο βίος και η πολιτεία τους τα λένε όλα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ