Πέμπτη 15 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Κάλεσμα συστράτευσης από το Μόναχο

Είκοσι τέσσερις Ελληνες που ζουν και εργάζονται στο Μόναχο της Γερμανίας συνυπογράφουν κάλεσμα προς «όλους αυτούς, που όπως εμείς στην περιοχή μας, στη Γερμανία και στην Ευρώπη ολόκληρη, έδρασαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για καινούριο αντάμωμα στο δρόμο του αγώνα. Μέσα από τα Συνδικάτα, τις Ελληνικές Κοινότητες, τις Επιτροπές Ειρήνης, τις Επιτροπές Εκλογικής Στήριξης του ΚΚΕ, να ενισχύσουμε όλους αυτούς που αντιστέκονται στα σχέδια του κεφαλαίου».

Στο κείμενο υπογραμμίζεται πως «όλα αυτά τα χρόνια αδράνειας και μοιρολατρίας αποδείχτηκε ότι τα προβλήματα λύνονται μέσα από αγώνες. Ιδιαίτερα λόγω των αρνητικών εξελίξεων που ταλανίζουν την ανθρωπότητα, είναι αναγκαιότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αντισταθούμε, να δώσουμε προοπτική, χαράζοντας νέα πορεία, τόσο στη χώρα μας όσο και σ' όλη την ανθρωπότητα. Εμείς θα είμαστε παρόντες στους αγώνες του ΚΚΕ, στον αγώνα για την εκλογική του ενίσχυση».

Αλλωστε, σημειώνουν πως οι εξελίξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη κάνουν σε όλους κατανοητό ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού και διαψεύδουν όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει φιλολαϊκή, μάλιστα «κόμματα που αυτοονομάζονται αριστερά, στηρίζουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και αποτελούν το δεξί χέρι για την προώθηση αντιλαϊκών πολιτικών. Οπως όμως κι αν βαφτίζονται, έγινε ξεκάθαρο σε όλους τι ρόλο παίζουν».

Το κείμενο υπογράφουν οι: Βαστάζος Ιωάννης γαστρονόμος, Τούνας Κώστας εργάτης, Κλάδης Διονύσης εργάτης, Εμανουηλίδης Δημ. εργάτης, Φουρλατάρας Γιώργος οικοδόμος, Κακαφίκα Ελλη δημόσιος υπάλληλος, Αναγνωστοπούλου Ασταλάκη Σμάρω ιδιωτική υπάλληλος, Φελούκης Βασίλης εστιάτορας, Φελούκης Δημήτρης εστιάτορας, Δαούλας Δημήτρης επαγγελματίας, Δεμήρης Θεόδωρος εργάτης, Παπαργυρίου Αντρέας εργάτης, Μανδελενάκης Στέλιος προγραμματιστής κομπιούτερ, Θεοχάρης Χρήστος συνταξιούχος, Κρίκης Αθανάσιος συνδικαλιστής, Κυριακίδης Λεωνίδας συνδικαλιστής, Βάσιου Μαρία συνταξιούχος, Βάσιος Βαγγέλης συνταξιούχος, Τάπας Δημήτρης ειδικός υπολογιστών, Κουλτσιάκη Βίκυ εκπαιδευτικός, Χαντζάρας Αχιλλέας εργάτης, Μιχαηλίδης Παναγιώτης βιβλιοπώλης, Χαλβατζής Κωνσταντίνος εργάτης, Βόσκου Ελένη εργάτρια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ