Δευτέρα 3 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αισιόδοξο μήνυμα από την Ορμύλια Χαλκιδικής

Με μια μαζική συγκέντρωση, η οποία ανέδειξε τις δυνατότητες που υπάρχουν για ισχυροποίηση του ΚΚΕ, χθες βράδυ ο λαός της Ορμύλιας Χαλκιδικής έστειλε αισιόδοξο μήνυμα συστράτευσης στο μέτωπο της λαϊκής αντεπίθεσης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών και στη λαίλαπα των αντεργατικών μέτρων, που θα ακολουθήσουν τυχόν διατήρηση της δύναμης των κομμάτων του δικομματισμού. Και σημείωσε πως γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, απαιτείται ισχυρό ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει το μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης που θα βάλει πλάτη για θετικές αλλαγές στον τόπο.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Παρθενιώτης Νίκος, υποψήφιος βουλευτής στη Χαλκιδική, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε: «Βρισκόμαστε σ' αυτό το χωριό με την αγωνιστική παράδοση, το αριστερό κίνημα και την πρωτοπόρα δράση στο χώρο της Χαλκιδικής, που τώρα μαστίζεται από ιδιαίτερα σοβαρά οικονομικά και άλλα προβλήματα και καλούμε τον προοδευτικό κόσμο να εγκαταλείψει τη στάση αδράνειας και να συστρατευτεί μαζί μας στο μέτωπο της λαϊκής αντεπίθεσης».

«Η Ορμύλια των αγώνων», τόνισε, «δε δικαιούται να μείνει άλλο απαθής. Γιατί, εμείς δε ζητάμε μόνο ψήφο στις εκλογές. Θα θέλαμε ο κόσμος αυτού του χωριού να παίξει το ρόλο που του αρμόζει και μετά τις εκλογές για την απόκρουση της αντιλαϊκής λαίλαπας και πέρασμα στην αντεπίθεση με την οικοδόμηση του Λαϊκού Μετώπου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ